EUROLEAGUE

Το Βερολίνο στη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα

Το Βερολίνο στη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα

Η Λαμποράλ Κούτσα θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final Four και οι Βάσκοι προχώρησαν στα αποκαλυπτήρια της φανέλας που έχει πλέον το λογότυπο της διοργάνωσης στο Βερολίνο (PHOTO).

Η Λαμποράλ Κούτσα επιστρέφει στο Final Four για πέμπτη φορά στην ιστορία της και πρώτη έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια, μετά το sweep στην προημιτελική σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό.

Έπειτα, λοιπόν, από τις συμμετοχές στα τουρνουά της Μόσχας (2005), της Πράγας (2006), της Αθήνας (2007) και της Μαδρίτης (2008), οι Βάσκοι του Βέλιμιρ Περάσοβιτς αναχωρούν με προορισμό το Βερολίνο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό.

Στις εξέδρες της Mercedes-Benz Arena θα βρεθούν περισσότεροι από 1.000 φίλοι της Μπασκόνια ενώ η διοίκηση της ομάδας ναύλωσε τρία τσάρτερ που θα μεταφέρουν τους φιλάθλους της στο Βερολίνο.

Στο μεταξύ, το μπασκετικό καμάρι της Χώρας των Βάσκων μετράει αντίστροφα για το τζάμπολ του αγώνα με τη Φενέρ, ανεβάζοντας φωτογραφία στο Twitter με το λογότυπο του Final Four πάνω στη φανέλα και το εξής μήνυμα: "2 μέρες. Τικ τακ, τικ τακ...".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ