EUROLEAGUE

Πρόταση σε Λάσμε και Τζέτερ

Πρόταση σε Λάσμε και Τζέτερ

Η Γαλατάσαραϊ μπορεί να μην συμμετέχει τη νέα σεζόν στην Euroleague, όμως οι μεταγραφές που θέλει να κάνει είναι τέτοιου επιπέδου. Ο Που Τζέτερ αναμένεται να απαντήσει σύντομα

Μόνο με... θαύμα ( βλ. 2η wildcard, καθώς τη μία την παίρνει η πρωταθλήτρια Καρσίγιακα ) θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Euroleague η Γαλατάσαραϊ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσει να φτιάξει ρόστερ που θα την επιστρέψει το συντομότερο εκεί.

Η "τσιμ μπομ" έχει καταθέσει πρόταση διετούς συνεργασίας στον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Εφές Αναντολού και περιμένει την απάντηση του. Ο Γκαμπονέζος σέντερ είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, όμως οι "πράσινοι" δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφή από τη στιγμή που δεν έχουν προπονητή κι έτσι οι Τούρκοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτό το "νεκρό" χρόνο.

Εκτός των... ψηλών η Γαλατάσαραϊ προσπαθεί να ενισχυθεί και στη θέση των γκαρντ εκεί όπου έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Αμερικανού με Ουκρανικό διαβατήριο, Που Τζέτερ. Ο 23χρονος που στέφθηκε πρωταθλητής Γαλλίας με τη Λιμόζ αναμένεται να απαντήσει οριστικά μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς είναι προχωρημένες οι συζητήσεις μαζί του.

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ