EUROLEAGUE

Ο Αρόγιο αθέτησε τη συμφωνία

Ο Αρόγιο αθέτησε τη συμφωνία

Ο Τσεμ Κινάι, μέλος της διοίκησης της Γαλατάσαραϊ, εξήγησε πως ο Κάρλος Αρόγιο συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Τούρκους όμως άλλαξε γνώμη. Τι ισχύει με τους Έρτσεγκ, Μίτσοφ και που... κολλάει η ΑΕΚ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται αυτή την εβδομάδα στο Abdi Ipekci (06/03, 21:45) και οι Ισπανοί της As επικοινώνησαν με ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ ώστε να διαπιστώσουν πως έχει η κατάσταση στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ο Τσεμ Κινάι, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Γαλατάσαραϊ, μίλησε για τη ξαφνική αποχώρηση του Κάρλος Αρόγιο ενώ αναφέρθηκε στα σενάρια που αφορούν τους Έρτσεγκ, Μίτσοφ και τους θέλουν εκτός ομάδας, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον οργανισμό.

"Ο Κάρλος Αρόγιο δεν συμπεριφέρθηκε σωστά στη Γαλατάσαραϊ. Την περασμένη Κυριακή (01/03) είχαμε μια συνάντηση με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο Αρόγιο συμφώνησε να διαπραγματευτεί όμως ξαφνικά άλλαξε γνώμη και δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να μιλήσει μαζί μας! Είναι τεράστιο ψέμα το ότι δεν έχουμε πληρώσει τον μισθό του. Όσον αφορά τους Σέρβους της Γαλατά, ο Ζόραν Έρτσεγκ και ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ συνεχίζουν κανονικά μαζί μας. Θα παίξουν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν πρόκειται να φύγουν" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσεμ Κινάι.

Στο ίδιο δημοσίευμα της As αναφέρεται ότι ο Αρόγιο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ και οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ