ΤΟΥΡΚΙΑ

"Ο Αρόγιο και η υπέρβαση"

"Ο Αρόγιο και η υπέρβαση"

Ο Κάρλος Αρόγιο δεν θα συνεχίσει στη Γαλατά ενώ οι Τούρκοι αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτηση του Πορτορικανού γκαρντ. Τι έχει να πει επί του θέματος ο πρόεδρος Φικρέτ Ορμάν;

Η Γαλατάσαραϊ δεν αντιμετωπίζει μόνο αγωνιστικά θέματα. Έχει και οικονομικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τούρκικου Τύπου, η διοίκηση χρωστά μισθούς τριών μηνών ενώ οι παίκτες έδειξαν καλή θέληση, για να παίξουν στο Final Eight του Κυπέλλου στο Γκαζιάντεπ.

Στο μεσοδιάστημα ο Κάρλος Αρόγιο απείλησε να κινηθεί νομικά και χθες (02/03) ενημέρωσε πως αποχωρεί από τη Γαλατάσαραϊ , λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο οργανισμός. Οι Τούρκοι αναφέρουν πως η Μπεσίκτας θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον Πορτορικανό γκαρντ και ο πρόεδρος της ομάδας, Φικρέτ Ορμάν, τοποθετήθηκε επί του θέματος.

"Θα πορευτούμε σύμφωνα με τις οικονομικές μας δυνατότητες. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να υπερβούμε το μπάτζετ. Ο Κάρλος Αρόγιο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Τουρκία με την Μπεσίκτας. Τέλος πάντων, πρόκειται για τεχνικά θέματα. Δεν έχω κάτι επιπλέον να προσθέσω" εξήγησε το αφεντικό της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ