EUROLEAGUE

Ελεύθερος ο Χέρστον

Ελεύθερος ο Χέρστον
INTIME SPORTS

Ο -μέχρι πρότινος ανενεργός από την Αρμάνι Μιλάνο- Μαλίκ Χέρστον ήρθε σε συμφωνία με τους Ιταλούς για τη λύση της συνεργασίας τους και πλέον είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλατάσαραϊ.

Ο Χέρστον ήταν στην κορυφή της λίστας του Εργκίν Αταμάν για την ενίσχυση της Γαλατά μετά τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τους Τούρκους από την αρχή της σεζόν.

Σύμφωνα, λοιπόν με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, ο Αμερικανός φόργουορντ και πρώην αρχηγός της Αρμάνι ήρθε σε συμφωνία με τους Ιταλούς για τη λύση της συνεργασίας τους.

Χθες, πάντως, ο Αταμάν μίλησε για τον Χέρστον και παραδέχτηκε πως ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ δεν... προλαβαίνει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Παρασκευής (15/11) με την Μπάγερν. ''Είναι αλήθεια, ο Χέρστον είναι πρώτος στη λίστα μας όμως δεν νομίζω να αγωνιστεί κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος τεχνικός. Οψόμεθα…

Η πρόσφατη εκτός έδρας νίκη επί της Ζιέλονα Γκόρα έδωσε σφυγμό στην Γαλατάσαραϊ που παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στο TOP-16 παρά τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Πλέον οι Τούρκοι στρέφονται στην προσεχή αναμέτρηση με τους Βαυαρούς, εκεί όπου ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Φουρκάν Αλντεμίρ, Τσενκ Ακιόλ ενώ οι Τζαγουάι, Μαρκοϊσβίλι έχουν τεθεί νοκ άουτ για αρκετό καιρό.

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ