EUROLEAGUE

Σλούκας: "Ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει οπουδήποτε"

Σλούκας: "Ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει οπουδήποτε"

Ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στη σπουδαία άμυνα της Φενέρμπαχτσε στο δεύτερο ημίχρονο και επέστησε την προσοχή στην ομάδα του, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει κι αυτός το "break" στην Τουρκία.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση και τίποτε παραπάνω έκανε η Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ. Ο Κώστας Σλούκας το ξέρει καλά και γι αυτό το λόγο δεν πετούσε στα σύννεφα μετά τη νίκη της τουρκικής ομάδας στον πρώτο αγώνα της σειράς με τον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο βήμα έγινε. Είναι όμως πολύ δύσκολη σειρά και δεν μπορούμε να μιλάμε από τώρα για το ποιος θα πάει στο Final Four. Γι αυτό το λόγο θέλουμε να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι, ώστε να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας” τόνισε ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του και το γεγονός ότι βρήκε το σθένος να ξεπεράσει το κακό δεύτερο δεκάλεπτο μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Χάσαμε τη συγκέντρωση μας στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά κρατήσαμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο κάτω από τους 60 πόντους και να βάλουμε κάποια μεγάλα σουτ σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή στο δεύτερο ημίχρονο” συνέχισε ο Σλούκας, που πρόσθεσε ότι “ ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το break, μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε. Γι αυτό και πρέπει να κάνουμε το 2-0, προκειμένου να φέρουμε τον Παναθηναϊκό σε ακόμα πιο δύσκολη θέση”.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ