EUROLEAGUE

Ντατόμε: "Έμεινα για την EuroLeague"

Ντατόμε: "Έμεινα για την EuroLeague"

Ο Λουίτζι Ντατόμε δήλωσε ότι είχε προτάσεις από το ΝΒΑ το καλοκαίρι, αλλά τις απέρριψε επειδή θέλει να κατακτήσει την EuroLeague.

Το φετινό καλοκαίρι έγινε... κοσμογονιά, με πολλούς σταρ της EuroLeague να πηγαίνουν στο ΝΒΑ. Ο Λουίτζι Ντατόμε όμως δεν ακολούθησε το... ρεύμα της εποχής. Και είχε λόγο για αυτό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μεγάλο Ιταλικό μέσο, ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε αποκάλυψε ότι είχε μεν προτάσεις από ομάδες του ΝΒΑ, αλλά τις απέρριψε επειδή είχε κάτι άλλο στο μυαλό του: " Είχα δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις από το ΝΒΑ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά αποφάσισα να μείνω για ακόμα έναν χρόνο στην Φενέρμπαχτσε. Εδώ το μπάσκετ έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Θέλω να κατακτήσω την EuroLeague με την Φενέρμπαχτσε. Αυτός είναι ο στόχος μας και για αυτό παρέμειναν στην ομάδα και δεν πήγαν στο ΝΒΑ από φέτος παίκτες όπως ο Γιαν Βέσελι και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς".

Στην συνέχεια βέβαια ο Ντατόμε παραδέχθηκε ότι δεν θα είναι εύκολο να κατακτήσει τον Τίτλο η Φενέρμπαχτσε: " Θα είναι καταπληκτικό να κατακτήσουμε τον Τίτλο. Θα είναι δύσκολο να τα καταφέρουμε. Η ΤΣΣΚΑ είναι πανίσχυρη, ενώ ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ Μαδρίτης και πέντε έξι ακόμα έχουν τον ίδιο στόχο. Για αυτόν τον λόγο όμως έμεινα εγώ και τα άλλα παιδιά στην ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ