EUROLEAGUE

Εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 μέρες ο Σλούκας

Εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 μέρες ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 μέρες, καθώς έχει ενοχλήσεις στο πέλμα. Έκανε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Για τις επόμενες 10 μέρες, τουλάχιστον, η Φενέρμπαχτσε δεν θα έχει στην διάθεση της τον Κώστα Σλούκα, λόγω τραυματισμού.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πέλμα, ένιωθε ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο τις τελευταίες μέρες και πήγε για εξετάσεις, κάνοντας μαγνητική, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά ο Κώστας Σλούκας χρειάζεται ξεκούραση για τις επόμενες 10 μέρες, ώστε να αναρρώσει από τον τραυματισμό του. Αφού περάσουν οι μέρες, ακολούθως θα μπει στο παρκέ και θα δοκιμάσει το πόδι του. Θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αν και εφόσον νιώσει καλά, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Η Φενέρμπαχτσε, λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει στην διάθεση της τον Έλληνα γκαρντ τόσο στο ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (8/1), όσο και σε εκείνο απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν (14/1).

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ