EUROLEAGUE

Τρινκιέρι: "Ήθελα τον Σούπερμαν και τον Σπάιντερμαν απόψε"

Τρινκιέρι: "Ήθελα τον Σούπερμαν και τον Σπάιντερμαν απόψε"

Ο Αντρέα Τρινκιέρι στάθηκε στο... λάθος της στατιστικής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την ανάγκη του να αποκτήσει σούπερ ήρωες η ομάδα του για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η Μπάμπεργκ δεν τα κατάφερε στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας τη δεύτερη φετινή ήττα της από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Η αποψινή αναμέτρηση αφορούσε, πέραν όλων των άλλων, την έλλειψη προσωπικοτήτων από την ομάδα του, με δυνατότητα να κάνουν παραπάνω από ένα πράγμα στο παρκέ.

" Είχαμε καλύτερο ranking... Είχαμε σχεδόν διπλάσιες ασίστ από τον Παναθηναϊκό, αλλά χάσαμε το παιχνίδι. Όντως, το να χάσεις τις ελεύθερες βολές, είναι ένας μεγάλος αριθμός. Ήρθαμε εδώ με πλάνο να νικήσουμε. Είχαμε το κατάλληλο πλάνο για τον Καλάθη", είπε αρχικά και εξήγησε:

" Για να νικήσεις στο ΟΑΚΑ, όμως,πρέπει να κάνεις φάσεις. Ο Σίνγκλετον το έκανε αυτό για τον Παναθηναϊκό. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια πολύ αθλητική ομάδα, που έχει παίκτες, όπως ο Μπουρούσης, πρέπει να έχει παίκτες όπως ο Σούπερμαν και ο Σπάιντερμαν, για να νικήσεις!

Μου φαίνεται, πρέπει να αποκτήσουμε τους... Avengers (σ.σ.: ταινία με σούπερ ήρωες), μήπως και πάρουμε μεγάλες νίκες. Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου δεν έπαιξαν καλά. Ήταν πολύ καλοί, κοντρόλαραν τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Έπαιξαν πολύ καλά απέναντι στον Ρίβερς και τον Φελντέιν. Σαν προπονητής πρέπει να βρω λύσεις, ώστε να παίρνω νίκες. Πρέπει να βρούμε πως θα αντιμετωπίζουμε τις μεγάλες ομάδες".

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για το γεγονός πως οι Νικολό Μέλι και Φαμπιάν Κοζέρ δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν απόψε, απάντησε: " Θα σας πω έναν αριθμό: 43. Σαράντα τρία επίσημα παιχνίδια! Κι εδώ κάθε παιχνίδι είναι ένας πόλεμος. Δεν μπορείς να περιμένεις πως σε κάθε αγώνα, ο κάθε παίκτης θα παίζει καλά. Είναι ομαδικό άθλημα το μπάσκετ. Ποτέ δεν θα δείξω με το ένα δάχτυλο έναν παίκτη μου. Η ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι γεμάτες από στιγμές που ένας παίκτης μπορεί να έχει σκοράρει έναν πόντο και να πήρε η ομάδα του μεγάλες νίκες".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ