EUROLEAGUE

Στην Μπάμπεργκ ο Μίλερ

Στην Μπάμπεργκ ο Μίλερ

Η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 25χρονο φόργουορντ, Κουίνσι Μίλερ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Μακάμπι, έχοντας παρελθόν και στον Ερυθρό Αστέρα.

Συμπαίκτης των Ντάνιελ Χάκετ και Νίκου Ζήση θα είναι ο Κούνσι Μίλερ. Ο 25χρονος φόργουορντ ανακοινώθηκε από την ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι, η οποία πρόσφατα απέκτησε και τους Ρίκι Χίκμαν και Λούκα Μίτροβιτς.

Ο Κουίνσι Μίλερ, στην σεζόν που ολοκληρώθηκε με την Μακάμπι, είχε μέσο όρο 7 πόντους και 3.3 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος μόλις σε 4 παιχνίδια, καθώς ταλαιπωρήθηκε με σοβαρό τραυματισμό (ρήξη πρόσθιου χιαστού). Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα (2015-2016), έχοντας μέσο όρο 14.1 πόντους και 5.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Παίκτης με εμπειρία στο ΝΒΑ, έχοντας αγωνιστεί σε Νάγκετς, Πίστονς και Κινγκς.

Ο Κουίνσι Μίλερ έχει για μεγαλύτερο αδερφό τον Ντάριους Μίλερ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Μπάμπεργκ την τελευταία διετία (2015-2017). Πλέον, αποτελεί παίκτη των Πέλικανς και θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ