EUROLEAGUE

Πήρε Χέκμαν η Μπάμπεργκ

Πήρε Χέκμαν η Μπάμπεργκ

Οι μεταγραφές ξεκίνησαν για τους πρωταθλητές Γερμανίας που ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πάτρικ Χέκμαν, ο οποίος έπειτα από μία περίοδο στο NCAA επιστρέφει στην γενέτειρα του

Η επιστροφή στο θρόνο του γερμανικού πρωταθλήματος που φέρνει την Μπάμπεργκ ξανά στην Euroleague έχει σηματοδοτήσει εξελίξεις στο στρατόπεδο των Γερμανών. Η αρχή έγινε με την ανανέωση της συνεργασίας με τους Μπραντ Ουάναμεϊκερ και Γιάνις Στρέλνιεκς, ενώ σήμερα (1/7) ήρθε και η πρώτη μεταγραφή.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον διεθνή Γερμανό φόργουορντ, Πάτρικ Χέκμαν. Ο 23χρονος αθλητής έπειτα από 3 σεζόν στο NCAA όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του Boston College επιστρέφει στη γενέτειρα του με στόχο να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο ύψους 1.96μ. φόργουορντ την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 8.4 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.3 κλεψίματα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπάμπεργκ ο Χέκμαν δήλωσε πως: " Μετά από τρεις σεζόν στο NCAA ήταν σημαντικό για εμένα να κάνω το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Επέλεξα την Μπάμπεργκ γιατί μου δίνει όλο το πακέτο, καθώς μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο και να αναπτύξω το ταλέντο μου. Στόχος μου είναι να κερδίσω κάποιον τίτλο με την Μπάμπεργκ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ