EUROLEAGUE

Χωρίς τον Βεζένκοφ στα playoffs η Μπαρτσελόνα

Χωρίς τον Βεζένκοφ στα playoffs η Μπαρτσελόνα
EUROKINISSI

Η σεζόν 2017-18 ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Σάσα Βεζένκοφ, καθώς το όνομά του απουσιάζει από την λίστα των δώδεκα παικτών που δήλωσε η Μπαρτσελόνα για τα playoffs της Liga Endesa.

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Μπαρτσελόνα στην τελική ευθεία της Liga Endesa, καθώς οι "μπλαουγκράνα" δεν τον δήλωσαν στο ρόστερ τους για τα playoffs, ενώ εκτός έμεινε και ο Φιλ Πρέσεϊ.

Αντιθέτως στη λίστα με τα ονόματα των δώδεκα παικτών που επέλεξε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς βρίσκονται εκείνα του Ρακίμ Σάντερς, ο οποίος επέστρεψε στις επάλξεις ύστερα από τρεις μήνες απουσίας και του Πιέρ Οριόλα, ο οποίος λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει στην ποδοκνημική, θα χάσει τα ματς με την Ανδόρα για την α' φάση των playoffs.

Επίσης, πέρα από τους Ρακίμ Σάντερς και Πιέρ Οριόλα στην διάθεση του Σβέτισλαβ Πέσιτς – όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Mundo Deportivo - θα βρίσκονται ο Τομά Ερτέλ, ο Πάου Ρίμπας, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο Πέτερι Κόπονεν, ο Έντουιν Τζάκσον, ο Άνταμ Χάνγκα, ο Βίκτορ Κλαβέρ, ο Αντριέν Μοερμάν, ο Τζέιλεν Ρέινολντς και ο Άντε Τόμιτς.

O Σάσα Βεζένκοφ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 21 αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα στην Liga Endesa και είχε μέσο όρο 6,9 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ