EUROLEAGUE

Στην Μπαρτσελόνα ο Μάνφορντ

Στην Μπαρτσελόνα ο Μάνφορντ

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα φορά μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Εξέιβιερ Μάνφορντ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του μακριά από τις ΗΠΑ.

Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου ολοκλήρωσε η Μπαρτσελόνα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Εξέιβιερ Μάνφορντ. Ο 24χρονος πλεϊμέικερ, που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό στις αρχές της σεζόν μετά τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς, είπε το "ναι" στην πρόταση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, για να αντικαταστήσει -σε πρώτο χρόνο- τον Άλεξ Ρένφρο.

Θυμίζουμε πως ο πόιντ γκαρντ της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ , κάτι που σε συνδυασμό με την απουσία του Μπραντ Όλεσον δημιούργησε μεγάλο κενό στην περιφέρεια της ισπανικής ομάδας. Ο απόφοιτος του Rhode Island ήταν αυτός που πήρε το χρίσμα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, όντας ήδη στη Βαρκελώνη για να πιάσει δουλειά.

Μετά (και) τη χθεσινή (2/2) ήττα από τη Ζάλγκιρις άλλωστε, η Μπαρτσελόνα "καίγεται" για μαζεμένες νίκες προκειμένου να κερδίσει μια θέση στην οκτάδα που δίνει το εισιτήριο για τα playoffs της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ