EUROLEAGUE

Παίρνει Κούριτς, θέλει να κρατήσει Τόμιτς η Μπαρτσελόνα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα καταλανικά μέσα η Μπαρτσελόνα κατέθεση πρόταση ανανέωσης με μειωμένες αποδοχές στον Άντε Τόμιτς, ενώ συμφώνησε και με τον Κάιλ Κούριτς.

Μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο της ομάδας, η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε ήδη τον προγραμματισμό της για την σεζόν 2018/19. Η πρώτη της απόφαση ήταν να λύσει το συμβόλαιο του Πέτερι Κόπονεν , κάτι που πάντως δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Τον αντικαταστάτη του πάντως τον έχει βρει ήδη!

Ο λόγος για τον Κάιλ Κούριτς (29 χρονών, 1.93 μέτρα, ( τον οποίο θα βρείτε στο αφιέρωμα του Sport24.gr για τους "75" παίκτες που ξεχώρισαν φέτος στην Ευρώπη ), με τον οποίο οι Καταλανοί φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών και ετοιμάζονται να τον φέρουν πίσω στην Ισπανία.

Την ίδια στιγμή που ο Κούριτς βρίσκεται προ των Πυλών της Μπαρτσελόνα, οι "μπλαουγκράνα" κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης στον Άντε Τόμιτς με χαμηλότερες οικονομικές αποδοχές από αυτές που είχε μέχρι τώρα. Ο Κροάτης σέντερ έχει κλείσει αισίως μία εξαετία στην ομάδα, με τους Καταλανούς να θεωρούν ότι δεδομένου ότι στο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει μόλις ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα έχει έρθει η ώρα να κάνει... σκόντο στις οικονομικές του απολαβές.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ