EUROLEAGUE

Θέλει να αποδεσμεύσει τον Κόπονεν η Μπαρτσελόνα

Θέλει να αποδεσμεύσει τον Κόπονεν η Μπαρτσελόνα
EUROKINISSI

H Μπαρτσελόνα ανανέωσε την συνεργασία της με τον ΣβέτισλαΒ Πέσιτς, αλλά στα πλάνα των Καταλανανών για τη νέα σεζόν φαίνεται πως δεν είναι ο Πέτερι Κόπονεν.

O Πέτερι Κόπονεν ύστερα από δύο χρόνια στην Βαρκελώνη είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, καθώς από ό,τι φαίνεται δεν έχει θέση στο... κάδρο των "μπλαουγκράνα" για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της Μπαρτσελόνα με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς στην Καταλονία σηκώνουν τα... μανίκια για υλοποιήσουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. O Πέτερι Κόπονεν, όμως, φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τους Κυπελλούχους Ισπανίας, ενώ οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις, ώστε να λύσουν την συνεργασία τους.

Ο Κόπονεν βάσει του συμβολαίου που υπέγραψε το 2016 την σεζόν 2018-19 θα γίνει πλουσιότερος κατά 1.100.000€, ενώ θυμίζουμε πως και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο φέρεται να βρίσκεται εκτός των πλάνων των Καταλανών.

Ο 30χρονος Φινλανδός γκαρντ την σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 29 συμμετοχές στην EuroLeague και είχε μέσο όρο 7,9 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ