EUROLEAGUE

Πάει για νέα μεταγραφή η Μπαρτσελόνα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο σοβαρός τραυματισμός του Άλεξ Ρένφρο καθιστά επιτακτική τη μεταγραφική ενίσχυση σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οπίος δεν υπολογίζει -για τον επόμενο μήνα- ούτε τον Μπραντ Όλεσον.

Μέσα σε μια εβδομάδα, η Μπαρτσελόνα τα είδε όλα. Γύρισε ο Στράτος Περπέρογλου, αλλά έχασε τους Μπραντ Όλεσον (για πέντε εβδομάδες) και Άλεξ Ρένφρο (για δύο μήνες) με αποτέλεσμα το κενό που προέκυψε πλέον στην περιφέρεια να είναι μεγάλο.

Οι "μπλαουγκράνα" παλεύουν με την ατυχία τους από την εκκίνηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αδυνατώντας να σχηματίσουν πλήρη σύνθεση. Πλέον όμως, με μείον δύο παίκτες στα γκαρντ, είναι κάτι παραπάνω από επίκαιρο το θέμα της ενίσχυσης. Τι κι αν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει προβεί σε ουκ ολίγες διορθωτικές κινήσεις φέτος; Εξακολουθεί να "καίγεται" για έναν περιφερειακό, προκειμένου να μην υπάρχει... αριθμητικό θέμα.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε μάλιστα για το θέμα λέγοντας σε πρώτο χρόνο πως " όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είχαμε σύσκεψη με τον Ροντρίγκο (Ντε λα Φουέντε) για το θέμα, προκειμένου να αξιολογήσουμε την κατάσταση", για να εξηγήσει πως " ενδεχομένως μία λύση θα ήταν να επαναφέρουμε τον Πέτερι (Κόπονεν) στο "1", αλλά αυτό δεν είναι εύκολο από τη στιγμή που λείπει ο Μπραντ (Όλεσον) και ο Στράτος (Περπέρογλου) μόλις γύρισε από τραυματισμό".

Τόνισε βέβαια πως " θα ξαναμιλήσουμε για το θέμα, ενδεχομένως να βγούμε πάλι στην αγορά για να βρούμε έναν παίκτη. Είναι κάτι που δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα πάντως. Η ουσία είναι πως αυτή τη στιγμή και για τους επόμενους δύο μήνες θα έχουμε δύο παίκτες λιγότερους στην περιφέρειά μας. Πιστεύω πως το καλύτερο θα ήταν να κάνουμε μια προσθήκη".

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται δύο νίκες μακριά από την όγδοη θέση της κατάταξης στην EuroLeague, παλεύοντας με τον... χρόνο για να βρεθεί στα playoffs. Την ίδια ώρα, βρίσκεται στην τρίτη θέση της Liga Endesa, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ