EUROLEAGUE

Ούτε τώρα οι Ναβάρο και Ντόλμαν

Ούτε τώρα οι Ναβάρο και Ντόλμαν

Χωρίς τους Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Τζάστιν Ντόλμαν και Πάου Ρίμπας θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα στην εκτός έδρας μονομαχία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την EuroLeague (2/11, 19:45).

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την Μπαρτσελόνα, που την Τετάρτη (2/11, 19:45) δοκιμάζεται στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, θέλοντας να σημειώσει την τρίτη νίκη της στην EuroLeague. Οι "μπλαουγκράνα", που έχουν ταλαιπωρηθεί όσο καμία άλλη ομάδα φέτος από τραυματισμούς, θα δώσουν ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς δίχως τρεις βασικούς παίκτες.

Κι αν το όνομα του Πάου Ρίμπας βρίσκεται μόνιμα πλέον στο απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα, αυτά των Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Τζάστιν Ντόλμαν αναμένεται να αφαιρεθούν σύντομα. Αμφότεροι απουσιάζουν από τις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα τις δύο τελευταίες εβδομάδες, με την ελπίδα όμως πως θα είναι έτοιμοι στο εγγύς μέλλον. Κάπως έτσι, το βάρος στην περιφέρεια θα πέσει στους Ταϊρίς Ράις και Πέτερι Κόπονεν, με τον δεύτερο να παίρνει σταδιακά μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής μετά την απουσία ενός μήνα, λόγω διάσεισης.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ