EUROLEAGUE

Ναβάρο: "Ούτε εγώ περίμενα να παίξω έτσι"

Ναβάρο: "Ούτε εγώ περίμενα να παίξω έτσι"

Η συμμετοχή του κρίθηκε την τελευταία στιγμή. Ήταν όμως αρκετή για να δώσει στην Μπαρτσελόνα τη νίκη μέσα στο ΣΕΦ. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο στο Euroleague Greece...

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο πραγματοποίησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ίσως την καλύτερη του φετινή εμφάνιση στην Euroleague και οδήγησε τη Μπαρτσελόνα στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός των Καταλανών τελείωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους, έχοντας 4/4 βολές, 4/5 δίποντα και 3/6 τρίποντα, μοίρασε 2 ασίστ, ενώ είχε και 1 κλέψιμο. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά ο "la bomba" στην τρίτη περίοδο κι ενώ είχε μόλις 2 πόντους στο πρώτο ημίχρονο πήρε τη μπάλα και φρόντισε να "κλειδώσει" το προβάδισμα για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ μέσα σε μία καυτή έδρα.

Η συμμετοχή του, μάλιστα πριν από τον αγώνα ήταν αμφίβολη, όμως όλοι ήξεραν ότι πολύ δύσκολα δεν θα πατήσει το παρκέ του ΣΕΦ, σε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για την Μπαρτσελόνα στην προσπάθεια που κάνει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον όμιλο του Top-16 της Euroleague. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μίλησε στο Euroleague Greece για την επιστροφή του στα παρκέ, καθώς είχε λείψει από τα δύο τελευταία ματς της ομάδας του με τη Φενέρμπαχτσε και τη Μούρθια, αφού είχε έναν μυικό σπασμό. Παράλληλα, στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το θετικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος πήρε το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών των "ερυθρολεύκων".

" Νιώθω υπέροχα είναι μία σπουδαία νίκη για εμάς απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό που δηλαδή θέλαμε. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι μας για το πρωτάθλημα. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Επικεντρωνόμαστε εκεί αυτή την στιγμή. Υπάρχουν πολλά ματς για την Euroleague ακόμα", ήταν τα πρώτα του λόγια για τη νίκη της ομάδας του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχει ακόμα δρόμος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πώς η προσοχή όλων βρίσκεται στην επόμενη αναμέτρηση για την ACB.

Στη συνέχεια ο αρχηγός των Καταλανών αναφέρθηκε στην δική του προσχπική εμφάνιση, τονίζοντας ότι μέχρι την τελευταία στιγμή δεν γνώριζε και ο ίδιος αν θα αγωνιστεί: " Σίγουρα πριν το παιχνίδι δεν μπορώ να πω ότι θα περίμενα να κάνω τέτοια εμφάνιση. Δεν ήξερα αν θα αγωνιστώ. Αυτό με ενδιέφερε, να παίξω. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος για τον τρόπο που επέστρεψα και το πώς έπαιξα. Είναι πολύ καλό και για την ομάδα αυτό το αποτέλεσμα. Ξεπέρασα το πρόβλημα που είχα και αισθάνομαι μια χαρά".

Τέλος, ο Ναβάρο αναφέρθηκε και στον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος βραβεύτηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την προσφορά του στους "ερυθρόλευκους": " Ο κόσμος τον χειροκρότησε, έχει φίλους εδώ, είναι μία επιβράβευση για τον ίδιο και είμαι χαρούμενος για εκείνον".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ