EUROLEAGUE

Λήξη συναγερμού για Περπέρογλου

Λήξη συναγερμού για Περπέρογλου

Η αποχώρηση του Στράτου Περπέρογλου από το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις, σήμανε συναγερμό στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, με τις εξετάσεις όμως να είναι "καθαρές" και να επαναφέρουν την ηρεμία στους "μπλαουγκράνα".

Για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, η Μπαρτσελόνα είδε την τύχη να είναι -έστω και λίγο- με το μέρος της. Ο Στράτος Περπέρογλου αγωνίστηκε μόλις 10'29'' στη νίκη επί της Ζάλγκιρις , αποχωρώντας από το παρκέ μετά από χτύπημα, λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοΐτη (σ.σ.: βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του ποδιού).

Ο διεθνής φόργουορντ υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις, οι οποίες ήταν "καθαρές" και τον έθεσαν άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τα επόμενα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα, αρχής γενομένης αυτού απέναντι στη Μούρθια το απόγευμα του Σαββάτου (12/11, 19:30). Θα προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή (11/11) και θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του για την εκτός έδρας αναμέτρηση, πριν δώσει το "παρών" στις back to back αναμετρήσεις που ακολουθούν στην EuroLeague, απέναντι σε Ολυμπιακό (16/11, εκτός) και Ρεάλ Μαδρίτης (18/11, εντός).

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ