EUROLEAGUE

Ένα μήνα εκτός ο Κλαβέρ

Ένα μήνα εκτός ο Κλαβέρ

Η Μπαρτσελόνα νίκησε εκτός έδρας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά θα χάσει για τον επόμενο μήνα τον Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι.

Δεν λέει να ησυχάσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην Μπαρτσελόνα, αφού κάθε φορά βλέπει έναν παίκτη να τίθεται νοκ άουτ. Το απουσιολόγιο των "μπλαουγκράνα" απέκτησε εσχάτως ένα ακόμη όνομα, αφού ο Βίκτορ Κλαβέρ τραυματίστηκε την Τετάρτη (2/11) στην εκτός έδρας νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όπως έγινε γνωστό, ο 28χρονος φόργουορντ υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι, του τοποθετήθηκε ήδη γύψος και θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα. Προστέθηκε δηλαδή στη λίστα που περιλαμβάνει ακόμη τους Πάου Ρίμπας, Σέιν Λαουάλ, Τζάστιν Ντόλμαν και Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Οι δύο τελευταίοι δεν έχουν τόσο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, αλλά η παρουσία τους στο ντέρμπι της Κυριακής (6/11, 19:30) με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τη Liga Endesa, είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη. Δεδομένης μάλιστα της απουσίας του Βίκτορ Κλαβέρ, η φροντ λάιν της Μπαρτσελόνα μοιάζει αποψιλωμένη.

Πέραν του "clasico" με τη "Βασίλισσα", ο άτυχος αθλητής θα χάσει επίσης τους αγώνες με Ζάλγκιρις (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Ρεάλ Μαδρίτης (εντός), Γαλατάσαραϊ (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός) για την EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ