EUROLEAGUE

"Δεχόμαστε την κριτική, όχι τα ψέματα"

"Δεχόμαστε την κριτική, όχι τα ψέματα"

Ο λόγος που ο Τσάβι Πασκουάλ έθεσε εαυτόν στις υπηρεσίες των ΜΜΕ, ήταν το ματς της Μπαρτσελόνα με την Άλμπα, αλλά η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το... περιστατικό με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας.

Εφημερίδα της Μαδρίτης έγραψε την επομένη του τελικού της Μπαρτσελόνα στο Copa del Rey, με τη Ρεάλ , πως ο Τσάβι Πασκουάλ είχε ένα διαπληκτισμό με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας, εξ ου και ο Βραζιλιάνος δεν απήλαυσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Επ' αυτού τοποθετήθηκε ο κόουτς των "μπλαουγκράνα" σήμερα (26/2), με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, εν όψει του ματς με την Άλμπα (27/2), για την πρεμιέρα του β' γύρου στο ΤΟΡ16.

"Δεχόμαστε την κριτική, αλλά δεν ανεχόμαστε τα ψέματα", είπε κατ' αρχάς, πριν προσθέσει " μπήκα στα αποδυτήρια, μετά τον τελικό και υπήρχε μεγάλη ένταση. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες, οι οποίοι ένιωθαν απογοητευμένοι. Το να πουν ψέματα για εμένα, είναι κάτι που μπορώ να ανεχτώ. Δεν θα αφήσω όμως, κανέναν να επιτίθεται κατ' αυτόν τον τρόπο στον Χουέρτας. Βρίσκεται εδώ τέσσερα χρόνια και πάντα ήταν παράδειγμα προς μίμηση. Έπαιξε τραυματίας στο Copa del Rey. Αν θέλουν κάποιοι να συνεχίσουν τα ψέματα, ας το κάνουν, αλλά ας αφήσουν τον παίκτη ήσυχο".

Παρεμπιπτόντως, πριν δυο χρόνια, όταν ο Νέιθαν Τζαγουάι είχε τραυματιστεί πριν το Final Four, ο Πασκουάλ είχε δηλώσει ότι "ουδείς παίκτης της Μπαρτσελόνα παίζει ποτέ τραυματίας". Προφανώς, ο Χουέρτας έγινε η εξαίρεση.

Ενημέρωσε πως η ομάδα θα μείνει ως έχει (με τον Τίμπορ Πλάις), λέγοντας " ας πεθάνουμε όπως είμαστε". Σε ό,τι αφορά το ματς με την Άλμπα, είπε ότι " είναι δύσκολο ματς. Οι αντίπαλοι μας παίζουν εξαιρετική άμυνα. Κράτησαν κάτω από τους 60 πόντους, τη Μακάμπι. Οι Γερμανοί είναι απρόβλεπτοι. Στο Βερολίνο είχαμε χάσει. Εκεί είχαμε παίξει καλά στην πρώτη περίοδο, αλλά μετά δεν είχαμε απαντήσεις".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ