EUROLEAGUE

Ίβκοβιτς: "Μαγνητική για Σάριτς, Ερτέλ"

Ίβκοβιτς: "Μαγνητική για Σάριτς, Ερτέλ"

Η Αναντολού Εφές υποδέχεται αύριο (7/4, 20:30) τον Παναθηναϊκό και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς υπενθύμισε ότι οι "πράσινοι" έχουν ρεκόρ 5-1 στον β' γύρο του Top-16 ενώ αναφέρθηκε στους τραυματίες της ομάδας του.

Η Αναντολού Εφές ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην εφετινή Euroleague στην αυριανή (7/4, 20:30) με τον Παναθηναϊκό και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εξήγησε ότι οι Τούρκοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντι στους "πράσινους".

Παράλληλα ο "Ντούντα" αναφέρθηκε στη "χημεία" του Παναθηναϊκού και τις προσθήκες των Ουίλιαμς, Χάντερ, Χέινς ενώ εξήγησε ότι οι Ερτέλ και Σάριτς θα κάνουν μαγνητική, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή τους μετά τους τραυματισμούς τους.

"Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι το τελευταίο παιχνίδι μας φέτος στην Euroleague. Το γεγονός ότι δεν καταφέραμε, τελικά, να προκριθούμε στα πλέι οφ της διοργάνωσης δεν ήταν στους... στόχους μας στης αρχές της σεζόν. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σε ό,τι αφορά τον αντίπαλό μας, έκανε τρεις προσθήκες μέσα στη χρονιά (σ.σ. Ουίλιαμς, Χάντερ, Χέινς) κι έχει βρει χημεία. Επίσης, μετράει πέντε νίκες και μια ήττα στον β' γύρο του Top-16. Στο μεταξύ, περιμένουμε την ενημέρωση από το ιατρικό τιμ για την κατάσταση των Σάριτς και Ερτέλ που είναι τραυματίες. Θα κάνουν και οι δυο μαγνητική" ανέφερε χαρακτηριστικά στο euroleague.net

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Φουρκάν Κορκμάζ: "Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο παιχνίδι μας στη διοργάνωση. Θέλουμε να κερδίσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν από το ξεκίνημα. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Γνωρίζουμε καλά τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να εστιάσουμε στο παιχνίδι και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση. Επίσης, οδεύουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου στην Τουρκία. Πρέπει να τερματίσουμε στην πρώτη θέση της κατάταξης και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ