EUROLEAGUE

Χειρουργήθηκε ο Φρίλαντ

Χειρουργήθηκε ο Φρίλαντ

Ο Τζόελ Φρίλαντ παραμένει εκτός δράσης από τις 24 Μαρτίου και σήμερα (7/5) υποβλήθηκε σε επέμβαση στον δεξί ώμο, σε κλινική της Βαρκελώνης.

Τέσσερις ημέρες μετά το sweep επί του Ερυθρού Αστέρα στα playoffs και την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final Four, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πληροφορήθηκε πως δεν θα έχει στο Βερολίνο τον Τζόελ Φρίλαντ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα απείχε από κάθε δραστηριότητα της ομάδας λόγω προβλήματος στον ώμο.

Το ιατρικό τιμ της "ομάδας του στρατού" έκανε μπόλικη δουλειά μαζί του, προσπαθώντας με συντηρητικό πρόγραμμα να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να επιστρέψει στα παρκέ, βάζοντας ως στόχο τη συμμετοχή του στο Final Four. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει όμως αφού η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ενημέρωσε στις 22/4 πως ο Βρετανός φόργουορντ/σέντερ, που βρίσκεται από το καλοκαίρι στη Μόσχα, δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει και τον ενοχλήσεων, που δεν λένε να τον αφήσουν σε ησυχία.

Σήμερα ο Φρίλαντ υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση στον δεξί ώμο στη Βαρκελώνη. Φέτος μέτρησε 8.4 πόντους και 4.5 ριμπάουντ σε 27 αγώνες.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ