EUROLEAGUE

Χάινς: "Ακόμα βρίσκομαι στα ουράνια"

Χάινς: "Ακόμα βρίσκομαι στα ουράνια"

Οι πανηγυρισμοί δεν είχαν κοπάσει ακόμα στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ και ο Κάιλ Χάινς δεν μπορούσε να πιστέψει τι κατάφερε. Ο ύψους 1μ98 σέντερ έγινε μόλις ο τρίτος Αμερικανός που κατακτά τρεις φορές το τρόπαιο, μετά τους Άντονι Πάρκερ και Μάικ Μπατίστ.

Ο Κάιλ Χάινς βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη, τότε που ο Ολυμπιακός γύριζε από το -19 για να πάρει τη δεύτερη ευρωπαϊκή κούπα της ιστορίας του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Νίκη Μπάκουλη

Λίγο αφότου είχε ολοκληρωθεί ο τελικός στο Βερολίνο, ο Αμερικανός σέντερ θυμήθηκε τι είχε γίνει προ τετραετίας: " Είχαμε εμπειρία όλη τη σεζόν. Το ξέραμε αυτό από παιχνίδια όπως ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό. Γνωρίζαμε πως να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και το καταφέραμε. Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε", ενώ αναφερόμενος στο γεγονός ότι μπήκε στο "κλειστό κλαμπ" των Αμερικανών που έχουν από τρία τρόπαια, μετά του Άντονι Πάρκερ και Μάικ Μπατίστ, είπε:

" Φίλε, αυτοί οι άνθρωποι είναι θρύλοι. Το να βρίσκομαι στην ίδια κατηγορία μαζί τους είναι τεράστια τιμή. Δεν έχω λόγια για να το περιγράψω. Ακόμα βρίσκομαι στα ουράνια. Έχω κερδίσει την Euroleague 2 φορές, όμως ήθελα να φέρω τον τίτλο πίσω στην Μόσχα".

Σε ό,τι αφορά τη συνεισφορά του Δημήτρη Ιτούδη στην κατάκτηση του τροπαίου, σχολίασε: " Ω Θεέ μου είναι απίστευτος. Είναι άδικο να τον αποκαλούμε ρούκι γιατί έχει κερδίσει πολλά τρόπαια μεταξύ των οποίων η Euroleague. Είχε αυτοπεποίθηση όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και στον τελικό".

Δεν παρέλειψε μάλιστα να κόψει το διχτάκι της μίας μπασκέτας στη Mercedes Benz Arena, για να τον πλησιάσουν κάποιοι Έλληνες και να του πουν ότι είναι φίλοι του Ολυμπιακού. Η απάντησή του; " Κι εγώ είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού", για να συνεχίσει... τη δουλειά του.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ