EUROLEAGUE

Ανανέωσε ο Μίλος, στο σταφ ο Μίντλετον!

Ανανέωσε ο Μίλος, στο σταφ ο Μίντλετον!

Ο Ντάριλ Μίντλετον πήρε τη μεγάλη απόφαση κι αποχώρησε από τα παρκέ στα 47 του χρόνια! Πλέον αναλαμβάνει βοηθός προπονητής στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη! Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Τεόντοσιτς.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε νωρίτερα ότι ο Ντιμίτρι Σακούλιν αποχωρεί από το τεχνικό τιμ της ''ομάδας του στρατού'' έπειτα από έξι χρόνια. Λίγο αργότερα έδωσε στη δημοσιότητα τους νέους συνεργάτες του Δημήτρη Ιτούδη.

Δίπλα στα ονόματα των ''δικών'' μας Ανδρέα Πιστιόλη , Κώστα Χατζηχρήστου, του πρώην ασίσταντ κόουτς της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Αντόν Γιούντιν, και του Ουκρανού Μαξίμ Φόμιτσεφ, δεσπόζει αυτό του Ντάριλ Μίντλετον! Ο Αμερικανός πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην CB Benidorm ( σ.σ. τέταρτη κατηγορία στην Ισπανία) αποφάσισε να ''κόψει'' το μπάσκετ στα 47 του χρόνια και να αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Νέο τριετές συμβόλαιο ο Τεόντοσιτς

Παράλληλα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενημέρωσε ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την ''ομάδα του στρατού''. Τι δήλωσε στις πρώτες του δηλώσεις; ''Είμαι πραγματικά χαρούμενος αφού οι άνθρωποι του οργανισμού και οι φίλοι της ομάδας εκτίμησαν τον τρόπο που αγωνίζομαι και το απέδειξαν, προσφέροντάς μου νέο συμβόλαιο. Είναι υπέροχο το ότι θα παραμείνω στη Μόσχα για άλλα τρία χρόνια! Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο και να κερδίσουμε την Euroleague!''.

Ανανέωσε ο Μίλος, στο σταφ ο Μίντλετον!

Ιτούδης: ''Έχει ωριμάσει ο Μίλος!''

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε πως ''ο Μίλος όπως όλοι μας -το κλαμπ, οι προπονητές, οι παίκτες και οι φίλαθλοι- έχει τον ίδιο σκοπό. Να κερδίζει! Όταν μιλήσαμε για πρώτη φορά, το πρώτο πράγμα που μας ρώτησε είναι το αν η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και θα μπορέσει να διεκδικήσει τους πιο υψηλούς στόχους. Έπειτα από τρία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ, νομίζω πως έχει ωριμάσει κι έχει γίνει ένας έμπειρος παίκτης. Ελπίζουμε να μείνουμε υγιείς και να βοηθήσουμε όλοι μαζί την ΤΣΣΚΑ''.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ