EUROLEAGUE

"Ομολογώ πως ήμουν ανεξέλεγκτος"

"Ομολογώ πως ήμουν ανεξέλεγκτος"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει, εξήγησε γιατί πια το παιχνίδι του είναι διαφορετικό, ενώ μίλησε για τον Τζόρτζεβιτς, τον Ντράζεν Πέτροβιτς, τον Μέσι και τον Ρονάλντο.

Η ΤΣΣΚΑ δεν είχε ακριβώς εύκολο βράδυ στο Ζάγκρεμπ, κατά το παιχνίδι της με την Τσεντεβίτα, με τον Μίλος Τεόντοσιτς να συγχαίρει τους Κροάτες για το πώς παίζουν, χωρίς να 'χουν ξένους στο ρόστερ τους. Σε συνέντευξη που έδωσε, μετά την επιστροφή του από το μουσείο του Ντράζεν Πέτροβιτς, μίλησε για τον "Μότσαρτ", αλλά και για τον εαυτό του. Και ήταν απόλυτα ειλικρινής.

Αρχικά είπε ότι " η Τσεντεβίτα με έπαιξε πολύ καλή άμυνα. Ένιωσα λίγο περίεργα με τον ψηλότερο από εμένα, Ράμλακ πάνω μου και χρειάστηκα χρόνο για να καταλάβω τι έπρεπε να κάνω. Ήταν πολύ καλή η ιδέα που είχε η ομάδα της Κροατίας", ενώ πρόσθεσε ότι "αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Τσεντεβίτα για τον τρόπο που παίζει, ενώ δεν έχει ξένους, εξαιρουμένου του Γκόρντιτς".

Η ιστοσελίδα Jurarnji.hr του ζήτησε να γυρίσει λίγο πίσω το χρόνο, στο Παγκόσμιο της Ισπανίας "όπου ήταν ο ανεπίσημος MVP". Εξήγησε ότι "ο τρόπος που έπαιξε η Σερβία ήταν όμοιος με αυτόν που παίζει φέτος η ΤΣΣΚΑ. Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε άλλοτε είχα παίξει τόσο καλά, με διάρκεια. Και η διάρκεια είναι αυτό που μετρά στο μπάσκετ. Άρα μπορώ να πω ότι στην Ισπανία έκανα τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου. Τι να πω; Μάλλον ωρίμασα, κυρίως στο μυαλό. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί. Δεν θέλω να το γρουσουζέψω" είπε, πριν χτυπήσει το χέρι του σε ξύλο, τρεις φορές. Παραδέχθηκε και ότι το πρόβλημα του ήταν ότι έπαιζε χωρίς έλεγχο. " Βέβαια, άλλος παίκτης είσαι στα 20, άλλος στα 27. Όσο ζεις μαθαίνεις".

Έμαθε και από τον ήρωα των παιδικών του χρόνων, Σάσα Τζόρτζεβιτς. " Ήταν ο αγαπημένος μου, μαζί με τους Μποντιρόγκα και Ντανίλοβιτς. Μου άρεσε ο τρόπος που έπαιζαν για τις ομάδες του και την εθνική. Ουδέποτε άλλοτε στη ζωή μου έχω δει άλλον που να 'χει περισσότερη θετική ενέργεια από τον Σάσα. Την πέρασε και σε εμάς".

Ήταν έξι χρόνων όταν ο Ντράζεν Πέτροβιτς εγκατέλειψε το μάταιο τούτο κόσμο. Δεν είχε την ευκαιρία να δει κάποιο από τα παιχνίδια του. Είχε όμως, την ευκαιρία να επισκεφτεί το μουσείο του, στο Ζάγκρεμπ, σε αυτό το ματς της ΤΣΣΚΑ. "Ήταν καλύτερος όλων, όπως είναι τη σήμερον ημέρα ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Ήταν για εμένα, ο καλύτερος στον κόσμο".

Ήταν και εκ των πρώτων Ευρωπαίων που έκαναν καριέρα στο ΝΒΑ. Εκείνος σκέφτεται να κάνει το ταξίδι; " Το χειρότερο που θα μπορούσε να μου συμβεί είναι να μην έχω ποτέ την ευκαιρία να παίξω εκεί. Έχω όμως, συμβόλαιο. Θα δούμε τι θα γίνει. Το βέβαιο είναι πως σε όλη μου τη ζωή πρώτα αποδείκνυα τι αξίζω στον εαυτό μου και μετά στους άλλους".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ