EUROLEAGUE

Ο Τεόντοσιτς ξεπέρασε τον Γιασικεβίτσιους

Ο Τεόντοσιτς ξεπέρασε τον Γιασικεβίτσιους

Το εναρκτήριο παιχνίδι της EuroLeague για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σήμανε αυτόματα την είσοδο του Μίλος Τεόντοσιτς στην πρώτη δεκάδα του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Δεν χρειάστηκε παρά μερικά λεπτά στο "Αμπντί Ιπεκτσί" προκειμένου να μπει στη δεκάδα των σκόρερ της EuroLeague. Ο λόγος για τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος στο 13'01'' της αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Γαλατάσαραϊ σκόραρε για τρεις και ξεπέρασε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο Top 10.

Ο πλεϊμέικερ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη ξεκίνησε την αναμέτρηση, όντας στην ενδέκατη θέση με 2.340 πόντους, μόλις τρεις λιγότερους από τον "Σάρας". Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να τον ξεπεράσει, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως στο β' δεκάλεπτο του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη είχε 15 πόντους με 4/7 τρίποντα. Ποιος βρίσκεται ακριβώς μπροστά του, στην ένατη θέση; Ο Τζέι Αρ Χόλντεν που πέτυχε 2.388 πόντους στην καριέρα του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ βρίσκεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος φέτος μπορεί να σπάσει το φράγμα των 4.000 πόντων, εκκινώντας φέτος την EuroLeague με 3.909, με τον Βασίλη Σπανούλη να ακολουθεί με 2.996 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ