EUROLEAGUE

Ντε Κολό: "'Όλα πήγαν στραβά"

Ντε Κολό: "'Όλα πήγαν στραβά"

Ο Νάντο Ντε Κολό μίλησε στο Euroleague Greece για αυτά που δεν δούλεψαν στο ΟΑΚΑ, αλλά και όσα πρέπει να γίνουν για να μην οδηγηθεί η σειρά με τον Παναθηναϊκό σε πέμπτο παιχνίδι.

Όπως διαφορετικός ήταν ο Παναθηναϊκός , σε σχέση με τα δύο παιχνίδια της Μόσχας, εξίσου διαφορετική ήταν η ΤΣΣΚΑ. Προς το χειρότερο. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν μπόρεσε να κάνει το "sweep" στο ΟΑΚΑ και πλέον καλείται να κερδίσει αύριο (22/4, 21:45) για να μην αγχωθεί περισσότερο, όσον αφορά την πρόκριση στο Final Four.


Για να φτάσει εκεί όμως, πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα. Πρώτος και καλύτερο, η άμυνα. Δεν το λέμε (μόνο) εμείς, αλλά και ο Νάντο Ντε Κολό. Ο πλεϊμέικερ των Ρώσων αναφέρθηκε στις αλλαγές που υπήρχαν στο χθεσινό (20/4) παιχνίδι, τονίζοντας αρχικά πως "ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος εντός έδρας. Προηγηθήκαμε δύο φορές με καλή διαφορά, αλλά στην πορεία τον αφήσαμε να κάνει την ανατροπή και εν τέλει να φτάσει στη νίκη. Στο "σπίτι" του ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός. Έβαλε τα περιφερειακά και γι αυτό κέρδισε".

Τα περισσότερα τρίποντα μπήκαν όμως δίχως κόπο, με την έννοια ότι οι "πράσινοι" ήταν αμαρκάριστοι ως επί το πλείστον. Κάτι για το οποίο ευθύνονται ο ίδιος και οι συμπαίκτες του. Το εξήγησε κι ο ίδιος, λέγοντας πως "όλο αυτό όμως προήλθε από τη δική μας άμυνα. Τους επιτρέψαμε να σουτάρουν ελεύθεροι, δίχως να νιώσουν πίεση από την άμυνά μας. Όλα πήγαν στραβά. Ήμασταν μια ταχύτητα πιο αργή σε κάθε φάση, στην άμυνα. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες μετράνε. Ο Παναθηναϊκός ήταν εύστοχος και γι αυτό πήρε τη νίκη".

Τέλος, ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό, αναφερόμενος στην προτελευταία φάση της αναμέτρησης και το φάουλ στον Νίκο Παππά. Αυτό που είχε να πει ήταν πως "προσπαθήσαμε να παίξουμε καθαρή άμυνα. Ο διαιτητής όμως σφύριξε το φάουλ. Αυτό είναι όλο".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ