EUROLEAGUE

Εύκολα κι απλά στη Ρίγα η ΤΣΣΚΑ

Εύκολα κι απλά στη Ρίγα η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν χρειάστηκε τους Νάντο Ντε Κολό, Μίλος Τεόντοσιτς για να συντρίψει τη VEF Ρίγα 99-83 επί λετονικού εδάφους και να σημειώσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη VTB League.

Συντήρηση δυνάμεων έκανε αυτήν την εβδομάδα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη VTB League. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δυσκολεύτηκε μόνο ένα ημίχρονο στη Ρίγα, όπου άνοιξε τη ψαλίδα στο σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο και νίκησε πολύ εύκολα τη λετονική VEF 99-83, φτάνοντας τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν χρειάστηκε καν τους δύο καλύτερους παίκτες της, τον Νάντο Ντε Κολό και τον Μίλος Τεόντοσιτς,οι οποίοι έμειναν εκτός 12άδας για το συγκεκριμένο ματς. Ο Κόρι Χίγκινς πέτυχε 16 πόντους, ο Βιτάλι Φριτζόν πρόσθεσε άλλους 15, ο Κάιλ Χάινς έβαλε 14 χωρίς να χάσει σουτ (5/5), ενώ οι παίκτες του πάγκου σημείωσαν συνολικά 49 πόντους για την ΤΣΣΚΑ, η οποία προηγήθηκε μόνο με τέσσερις πόντους διαφορά στο ημίχρονο και την εκτόξευσε στο +19 μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου (60-79).

Η διαφορά ανέβηκε στη μέγιστη τιμή της στο τέταρτο δεκάλεπτο (+21), επιτρέποντας στον Ιτούδη να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει των πολύ δυσκολότερων -και κρισιμότερων- αγώνων που έπονται στην EuroLeague. Με αυτή τη νίκη η ΤΣΣΚΑ διατηρήθηκε μόνη πρώτη στη VTB League (18-2), πάνω από τη Χίμκι (νίκησε την Πάρμα 87-83) και τη Ζενίτ (διέλυσε την Ούνικς 109-84 μέσα στο Καζάν), οι οποίες ακολουθούν με ρεκόρ 17-3 και 16-3 αντίστοιχα.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ