EUROLEAGUE

Equipe: "Αγώνα δρόμου για το Final Four ο Ντε Κολό"

Equipe: "Αγώνα δρόμου για το Final Four ο Ντε Κολό"

Εξω ο Χάινς, έξω και ο Ντε Κολό για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Η "L' Equipe" υποστηρίζει πως ο Γάλλος θα μείνει στον ρόλο του θεατή για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες.

Δεν είναι καλά τα νέα για τον Νάντο Ντε Κολό. Ο Γάλλος superstar τραυματίστηκε στο χθεσινό Game 1 της σειράς ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι, όταν γύρισε στην άμυνα στο 13ο λεπτό και ένιωσε ένα τράβηγμα που τον κράτησε εκτός για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Αν και η ΤΣΣΚΑ του δεν έχει ακόμη ανακοινώσει κάτι, η έγκυρη "L' Equipe" υποστηρίζει πως ο Ντε Κολό κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Final Four του Βελιγραδίου (18 έως 20 Μαΐου), αν φυσικά η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη φτάσει εκεί αποκλείοντας το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Equipe: "Αγώνα δρόμου για το Final Four ο Ντε Κολό"

Μεγάλο το πλήγμα για τον Νάντο Ντε Κολό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο παίκτης θα μείνει, σύμφωνα με το περιβάλλον του, εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Είχε υποστεί έναν παρόμοιο μυϊκό τραυματισμό τον Νοέμβριο του 2016, που τον κράτησε εκτός παρκέ για κάτι περισσότερο από έναν μήνα", αναφέρει το δημοσίευμα των Γάλλων που δημοσιεύθηκε στις 18:30 της Τετάρτης (18/4).

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιτούδης δεν υπολογίζει ούτε στον Κάιλ Χάινς, ο οποίος θα χάσει την σειρά με την Χίμκι εξαιτίας ενός προβλήματος στην γάμπα.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ