EUROLEAGUE

Επισημοποιήθηκε του Φρίλαντ

Επισημοποιήθηκε του Φρίλαντ

Ο Τζόελ Φρίλαντ επιστρέφει στην Ευρώπη, καθώς η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Βρετανού σέντερ για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ιτούδης τον έχρισε αντικαταστάτη του Κάουν

Το... χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου έλαβε "σάρκα και οστά". Ο Τζόελ Φρίλαντ θα είναι παίκτης της ΤΣΣΚΑ για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς σήμερα (13/7) οι Μοσχοβίτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του. Ο Βρετανός σέντερ έρχεται για να γίνει ο αντικαταστάτης του Σάσα Κάουν και ο Δημήτρης Ιτούδης περιμένει πολλά από τον 28χρονο, ο οποίος γυρίζει στην Ευρώπη έπειτα από τρεις σεζόν στο ΝΒΑ όπου αγωνίστηκε με την φανέλα των Πόρτλαντ Μπλέιζερς.

Μετά την ανακοίνωση ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας για τη μεταγραφή του Φρίλαντ τόνισε: " Μιλήσαμε πολλές φορές στο τηλέφωνο και του εξήγησα πως τον προορίζουμε για τη θέση του Κάουν. Έχει εμπειρία από την Ευρωλίγκα και πέρασε τρία χρόνια στο ΝΒΑ. Έπαιζε περισσότερο στο ‘4’, αλλά μπορεί να παίξει στο ‘5’. Έχει ύψος και αθλητικά στοιχεία για να καλύψει και τις δύο θέσεις. Πιστεύω πως θα τα καταφέρει να μας βοηθήσει και θα είναι μια καλή προσθήκη για μας".

Από την πλευρά του ο Βρετανός σέντερ υποστήριξε " Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ευρώπη και υπογράφω σε μια σπουδαία ομάδα σαν την ΤΣΣΚΑ. Ξέρω πως η ομάδα έκανε προσπάθεια για να με αποκτήσει και δείχνει αυτό πόσο με ήθελαν. Θα δουλέψω σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια σπουδαία σεζόν μπροστά μας".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ