EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Εφές Αναντολού - Ρεάλ Μαδρίτης

Δηλώσεις: Εφές Αναντολού - Ρεάλ Μαδρίτης

Η Εφές πάλεψε, όμως γνώρισε βαριά ήττα από την Ρεάλ και μετά το τέλος του αγώνα ο Οκτάι Μαχμούτι στάθηκε στο κενό διάστημα που στοίχισε στην ομάδα του

Η αστοχία έξω από τα 6,75μ. (6/19) ήταν το κομβικό σημείο που στοίχισε την βαριά ήττα στην Εφές σύμφωνα με τον Οκτάι Μαχμούτι. Ο Τούρκος προπονητής στάθηκε και στα μεγάλα τρίποντα που πέτυχε η Ρεάλ όταν το παιχνίδι ήταν κοντά στο σκορ. Στην αντίπερα όχθη ο Πάμπλο Λάσο ήταν πανευτυχής για την ομάδα του που κατάφερε να τερματίσει αήττητη στην κανονική διάρκεια.

Εφές Αναντολού

Οκτάι Μαχμούτι: " Σήμερα προσπαθήσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι παλεύοντας. Προσπαθήσαμε να αντισταθούμε. Τα καταφέραμε μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου. Μετά από αυτό το κενό χάσαμε πολλά σουτ. Χάσαμε ελεύθερα σουτ. Τα τρίποντα τους όταν η διαφορά ήταν στους 2-3 πόντους μας έριξαν την αυτοπεποίθηση. Σίγουρα είναι ευκαιρία να παίζεις με την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει και μεγάλη διαφορά".

Ρεάλ Μαδρίτης

Πάμπλο Λάσο: " Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε επειδή τερματίσαμε στην κανονική διάρκεια χωρίς ήττα. Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μου για τη νίκη και την προσπάθεια. Για την Εφές ήταν επιτακτική η νίκη, ενώ εμείς ήμασταν πρώτοι ότι κι αν συνέβαινε. Ο Μπαλμπάι έπαιξε πραγματικά καλά και προσέφερε πολλά σε άμυνα κι επίθεση. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αυξήσαμε το αμυντικό μας επίπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Τρέξαμε και κυκλοφορήσαμε τη μπάλα πολύ καλά. Πήραμε σωστά σουτ και του χτυπήσαμε με τα υψηλά ποσοστά μας, ειδικά στο τρίποντο. Αυτό πιθανότατα έκανε τη διαφορά. Δεν νομίζω ότι η τελική διαφορά αντικατοπτρίζει το παιχνίδι ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ