EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Χίμκι - Ρεάλ Μαδρίτης

Δηλώσεις: Χίμκι - Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη και ο Πάμπλο Λάσο μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του εξηγώντας ποια ήταν τα "κλειδιά" που έκριναν τον τελικό νικητή

Ρίμας Κουρτινάιτις (Χίμκι): " Θέλω να συγχαρώ την Ρεάλ και τον Πάμπλο Λάσο για το καλό παιχνίδι. Έπαιξαν όλο το 40λεπτο όταν εμείς είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Η Ρεάλ είχε υπομονή και τελείωσε το παιχνίδι ως πραγματική πρωταθλήτρια. Χάσαμε για πρώτη φορά εντός έδρας στο ΤΟΡ 16. Δεν είναι καλό αυτό, όμως έχουμε πολλά παιχνίδια στον δεύτερο γύρο και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες".

Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ): " Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Ήταν δύσκολο. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις την Χίμκι, καθώς χάσαμε δύο φορές στην κανονική διάρκεια από αυτούς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς και κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα. Στο ημίχρονο μιλήσαμε για το πλάνο μας. Αποφασίσαμε να μην αλλάξουμε τίποτα σε σχέση με όσα είπαμε πριν τον αγώνα. Είχαμε τον έλεγχο επιθετικά. Αυτό μας βοήθησε να επιβληθούμε και στην άμυνα. Νομίζω ότι τα ριμπάουντ και ο έξυπνος τρόπος που παίξαμε στην επίθεση μας έδωσε αυτή τη σημαντική νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ