EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ - Λαμποράλ Κούτσα

Δηλώσεις: Ρεάλ - Λαμποράλ Κούτσα

Ο Πάμπλο Λάσο παραδέχθηκε ότι η Ρεάλ περνάει μία κακή περίοδο, ενώ ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν προσγειωμένοι γιατί υπάρχει πολύ δρόμος μπροστά

Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ): " Το ποσοστό τους στο τρίποντο τους επέτρεψε να πάρουν το προβάδισμα. Έπαιξαν με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Κάναμε κάποια λάθη σε άμυνα και επίθεση και πήραν τη νίκη. Συγχαρητήρια στην Λαμποράλ που ήταν πραγματικά πολύ επιθετική και σκληρή. Αν δείτε τα στατιστικά μας το ποσοστό μας από το τρίποντο μας πλήγωσε και γι αυτό άξιζαν τη νίκη. Έχουμε στιγμές πολύ καλές όπως τις τρεις εβδομάδες μέσα στον Δεκέμβρη που κερδίζαμε. Έχουμε μία προβληματική σεζόν από το ξεκίνημα, όμως νομίζω ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα".

Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Λαμποράλ Κούτσα): "Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα. Νομίζω ότι κοντρολάραμε το παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν η Ρεάλ πλησίασε στον πόντο. Έχουν απομείνει πολλά παιχνίδια εναντίον καλών ομάδων και τα πάντα μπορούν να πάνε καλά. Αν κάνουμε εντός έδρας ήττες οι νίκες επί της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα δεν θα μας φτάνουν. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ