EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Νίζνι - Αρμάνι Μιλάνο

Δηλώσεις: Νίζνι - Αρμάνι Μιλάνο

Η απόδοση του Σάμουελς ήταν το στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι της Νίζνι με την Αρμάνι Μιλάνο, όπως υποστήριξαν ομόφωνα οι δύο προπονητές.

Η Αρμάνι Μιλάνο κέρδισε τη Νίζνι (85-76) και ελπίζει σε πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague. Οι 36 πόντοι που πέτυχε ο Σαμάρντο Σάμουελς και η άμυνα των Ιταλών στα τελευταία λεπτά έκριναν το αποτέλεσμα, όπως τόνισα οι Άιναρς Μπαγκάτσις και Λούκα Μπάνκι, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο προπονητής των Ρώσων δήλωσε πως " κάναμε εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία του αγώνα, αλλά ο Σάμουελς κέρδισε σε αυτοπεποίθηση μετά τα τέσσερα πρώτα καλάθια που πέτυχε. Μετά ο Ιβλέφ έδειξε πως παίζεται η καλή άμυνα πάνω του και πως θυσιάζεσαι. Ήταν πιο εύκολο για εμάς στο αμυντικό κομμάτι, στο δεύτερο ημίχρονο. Επιθετικά είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πάρουμε το προβάδισμα και να αλλάξουμε το μομέντουμ, αλλά αποτύχαμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως συμβαίνει συνήθως στην Euroleague".

Από την πλευρά του, ο Λούκα Μπάνκι τόνισε πως " είναι πολύ σημαντικό νίκη για εμάς. Ηττήθηκαμε με σοκαριστικό τρόπο στο παιχνίδι του α' γύρου. Θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις. Επομένως, οι παίκτες μας είχαν μεγάλο κίνητρο. Ελέγξαμε τον ρυθμό και χρησιμοποιήσαμε έξυπνα τον Σάμουελς. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίζνι ξεκίνησε πολύ δυνατά και απέδειξε πως δεν τα παράτα ποτέ. Στο τέλος, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και παίξαμε καλή άμυνα σε κρίσιμα σημεία".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ