EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας - Λοκομοτίβ Κουμπάν

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας - Λοκομοτίβ Κουμπάν

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και ο Ντέγιαν Ράντονιτς συνεχάρη τους παίκτες του για το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Στη δύναμη της έδρας στάθηκε ο Μπαρτζώκας

Ντέγιαν Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας): " Από το ζέσταμα φαινόταν ότι αυτό θα είναι ιδιαίτερο ματς. Και ήταν. Η Λοκομοτίβ είναι σπουδαία ομάδα με εξαιρετικό προπονητή. Έπρεπε να παίξουμε καλές άμυνες. Φέραμε το παιχνίδι στο στυλ που θέλαμε κι έτσι πήραμε αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Προσπάθησαν να μπουν και πάλι στο ρυθμό, όμως είχαμε απαντήσεις. Δείξαμε πολλά στο πρώτο ημίχρονο όταν και σκοράραμε 50 πόντους. Στο δεύτερο ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι τέλους".

Γιώργος Μπαρτζώκας (Λοκομοτίβ Κουμπάν): " Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα. Έπαιξαν σκληρά και δυνατά ειδικά στην άμυνα. Η άμυνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πλήρης καταστροφή. Στα προηγούμενα ματς η άμυνα μας έδινε αυτοπεποίθηση, όμως απόψε απλά κοιτάγαμε τον Μίλερ, τον Κίνσεϊ και τους υπόλοιπους. Είχαμε πρόβλημα να διαχειριστούμε το συναισθηματικό κομμάτι σε μία ατμόσφαιρα όπως αυτή στην "Χάλα Πιονίρ". Στο γήπεδο μας η ατμόσφαιρα είναι σαν εκκλησία. Η προσέγγιση μας πρέπει να μείνει η ίδια. Το ΤΟΡ 16 διαρκεί 3,5 μήνες και πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ