EUROLEAGUE

Αρόγιο: "Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά..."

Αρόγιο: "Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά..."

Παραδέχεται ότι η Γαλατάσαραϊ σέβεται απόλυτα τον Ολυμπιακό, αλλά ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα του είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Διαβάστε τι απάντησε ο Κάρλος Αρόγιο στις ερωτήσεις των φαν του

Ο Κάρλος Αρόγιο απάντησε στις ερωτήσεις των φαν του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και αναφέρθηκε επίσης στον αγώνα της Πέμπτης (24/10, 9.45μ.μ.) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο μεγάλος σταρ της Γαλατάσαραϊ ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του σέβονται απεριόριστα τον πρωταθλητή Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια, Ολυμπιακό, αλλά έχουν μεγάλες προσδοκίες.

"Όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις τον back to back Πρωταθλητή Ευρώπης, ξέρεις ότι θα έχεις δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστείς πολύ καλά γι' αυτό. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες και εξαρτάται από εμάς να παίξουμε καλά μπροστά στο κοινό μας", σχολίασε ο Κάρλος Αρόγιο και συμπλήρωσε:

"Προφανώς και σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό και τους παίκτες του, αλλά πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι με το ρόστερ που έχουμε. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό ματς, αλλά ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο".

Σε ερώτηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, όταν το Πουέρτο Ρίκο νίκησε τις Ηνωμένες Πολιτείες σχολίασε: "Ήταν μία στιγμή περηφάνιας, εκτίμησης και τιμής. Νιώθω πολύ τυχερός που ήμουν μέρος αυτής της επιτυχίας. Όλοι επιλεχθήκαμε για να ζήσουμε μία ιστορική στιγμή. Ήμασταν μέρος μίας στιγμής που πάντα θα θυμούνται στην χώρα. Ο κόσμος ακόμα εξακολουθεί να μιλάει γι' αυτό το ματς και είμαι πραγματικά περήφανος. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έζησα".

Όσον αφορά την περσινή του προσθήκη στο ρόστερ της Γαλατάσαραϊ, βοηθώντας την να νικήσει τα 25 από τα 26 παιχνίδια που έδωσε σχολίασε: "Περάσαμε πολλά και είχαμε πολλούς τραυματίες, αλλά παραμείναμε συγκεντρωμένοι με μεγάλο κίνητρο και πίστη στους εαυτούς μας και πιστεύαμε πως μπορούσαμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιεσδήποτε περιστάσεις. Η ομάδα εξελίχθηκε πολύ, γίναμε πιο ώριμοι".

Για τις πιθανότητες διάκρισης της Γαλατά στη Euroleague τόνισε: "Ξέρουμε τις ευθύνες μας από τη στιγμή που έχουμε καλό ρόστερ. Ελπίζουμε να γίνουμε η ομάδα, που όλοι περιμένουν".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ