EUROLEAGUE

Διπλό του ΟΣΦΠ, ήττα στις λεπτομέρειες για ΠΑΟ

Διπλό του ΟΣΦΠ, ήττα στις λεπτομέρειες για ΠΑΟ

Εξαιρετική εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες για Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρ του Ομπράντοβιτς υπέστη την πρώτη του ήττα. Αήττητη η Μπαρτσελόνα, έχασε η Ρεάλ στη Μόσχα

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο ελληνικός απολογισμός των "αιώνιων" αντιπάλων για την 4η αγωνιστική του TOP-16.

Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός υπέστη την πρώτη του ήττα καθώς ηττήθηκε σε ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες.

Η Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση (77-72) του Παναθηναϊκού στις λεπτομέρειες, με τον Λίνας Κλέιζα να βάζει καθοριστικούς πόντους στο τέλος αλλά και τους "πράσινους" να έχουν βάσιμα παράπονα για τη διαιτησία που έτυχαν.

Σπουδαία σε σημασία νίκη για τον Ολυμπιακό ο οποίος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 89-70 της Λαμποράλ μέσα στην Βιτόρια. Εξαιρετική εμφάνιση από τους Σπανούλη και Λοτζέσκι.

Την 4η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Μπαρτσελόνα η οποία επιβλήθηκε με 83-79 της Μάλαγα, στον ισπανικό εμφύλιο, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά την τετράδα των Ναβάρο, Παπανικολάου, Χουέρτας και Νάχμπαρ.

Χρειάστηκε ένα εκπληκτικό buzzer beater από τον Ζόραν Πλάνινιτς για να πανηγυρίσει ο Βαγγέλης Αγγέλου την πρώτη του νίκη στο TOP-16 με την Εφές. Οι Τούρκοι επιβλήθηκαν με 61-60 της Αρμάνι Μιλάνο με απίστευτο καλάθι.

Στον Ε' όμιλο ξεχώρισε η νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στη Ρεάλ με 85-71 στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους Μαδριλένους σε όλες τις διοργανώσεις, μετά τις 31 σερί νίκες, εκ των οποίων οι 13 για την Euroleague.

Την 2η νίκη της πανηγύρισε η Λοκομοτίβ με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις, καθώς επικράτησε με σκορ 80-75 μέσα στο Κουμπάν.

Το αήττητο της διατήρησε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ η οποία επικράτησε με 88-67 της Παρτίζαν που για μία ακόμα φορά δεν είχε τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς στον πάγκο της.

Διπλό της Γαλατάσαραϊ μέσα στη Γερμανία, η οποία επικράτησε με 72-66 της Μπάγερν, έχοντας σε μεγάλο βράδυ τους Έρτσεγκ, Αρόγιο και Μάτσβαν.

Η βαθμολογία του Ε' ομίλου

1. Μπαρτσελόνα 4-0

2. Παναθηναϊκός 3-1

3. Αρμάνι Μιλάνο 2-

4. Μάλαγα 2-2

5. Ολυμπιακός 2-2

6. Λαμποράλ 1-3

7. Φενέρμπαχτσε 1-3

8. Εφές 1-3

Η βαθμολογία του Στ' ομίλου

1. Μακάμπι 4-0

2. ΤΣΣΚΑ 3-1

3. Ρεάλ 3-1

4. Μπάγερν 2-2

5. Λοκομοτίβ 2-2

6. Γαλατάσαραϊ 1-3

7. Παρτίζαν 1-3

8. Ζαλγκίρις 0-4

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ