EUROLEAGUE

Διαμαντίδης ο MVP!

Διαμαντίδης ο MVP!
INTIME SPORTS

Πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου του MVP της φετινής σεζόν έχει βάλει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος μαζί με άλλους τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκας σύμφωνα με το κοινό.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, με τις εμφανίσεις του στα προημιτελικά της διοργάνωσης κόντρα στην Μπαρτσελόνα να αποτελούν το... κερασάκι στην τούρτα.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των πρωταθλητών Ελλάδας καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Σύμφωνα, λοιπόν με το γκάλοπ της Ευρωλίγκας, ο Διαμαντίδης μαζί με τους Ρομέιν Σάτο, Μάικ Μπατίστ και Αντώνη Φώτση βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης, ενώ ο πέμπτος της παρέας είναι ένας... αποκλεισμένος, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Οι Διαμαντίδης, Σάτο, Μπατίστ, Φώτσης και Ναβάρο θεωρούνται οι καλύτεροι σύμφωνα πάντα με τις ψήφους του κοινού, το οποίο δείχνει να έχει εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις τους "τριφυλλιού", έχοντας τέσσερις παίκτες τους μεταξύ των πέντε κορυφαίων.

Όσον αφορά τις προτιμήσεις των δημοσιογράφων, ο Δημήτρης Διαμαντίδης δείχνει να προπορεύεται και εκεί, κάτι που σημαίνει ότι ο 31χρονος γκαρντ βάζει... πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου του MVP. Ο "αρχηγός" του Παναθηναϊκού έχει πάρει από το... χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, έπειτα από την πρόκριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Διαμαντίδης διανύει φέτος την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του στην διοργάνωση, καθώς σε 20 παιχνίδια των "πρασίνων" έχει 12,6 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ και 1,6 κλεψίματα σε 30 λεπτά χρόνο συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ