EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Φενέρ

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Φενέρ

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στην εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραδέχτηκε πως η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν μπόρεσε να αντιδράσει στα ξεσπάσματα της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων μετά τον θρίαμβο των Καταλανών επί της Φενέρ στο ''Palau Blaugrana''.

Μπαρτσελόνα

Τσάβι Πασκουάλ: ''Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που ήρθε στη Βαρκελώνη με ρεκόρ 6-0. Το πρώτο δεκάλεπτο σημάδεψε την εικόνα του παιχνιδιού. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, χωρίς αμφιβολία... Νομίζω πως αυτό το διάστημα ήταν το καλύτερο για εμάς φέτος στην Euroleague! Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, ήμασταν καλοί στην επίθεση με εκπληκτικά διαστήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση στο TOP-16. Ο Παπανικολάου έπαιξε εξαιρετική άμυνα στον Μπογκντάνοβιτς ενώ ο Νάχμπαρ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του από την μέρα που ήλθε στην Μπαρτσελόνα! Και οι δυο τους χρειάζονταν μια εμφάνιση σαν και αυτή''.

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: ''Κατ' αρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα. Έπαιξαν πολύ επιθετικά ενώ εμείς από την πλευρά μας δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Προετοιμαστήκαμε καλά, επιστρέψαμε στο παιχνίδι, είχαμε κάποια καλά διαστήματα στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν πολύ αργά. Με όλο τον σεβασμό στην Μπαρτσελόνα, το ότι δεχθήκαμε 35 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ανόητο από την πλευρά μας! Πρέπει να μιλήσω στους παίκτες μου. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε όλο και πιο σκληρά''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ