EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μάλαγα - Μπάγερν

Δηλώσεις: Μάλαγα - Μπάγερν
INTIME SPORTS

Ο Χοάν Πλάθα τόνισε ότι η Μάλαγα μπορεί να προκριθεί στο TOP-16 της Euroleague ενώ ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για τα λάθη της Μπάγερν στα τελευταία λεπτά.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων μετά τη σπουδαία νίκη της Μάλαγα επί της Μπάγερν, στο ''Martin Carpena''.

Μάλαγα

Χοάν Πλάθα: ''Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας. Ήταν σπουδαίοι απόψε! Κάναμε μεγάλη εμφάνιση και παλέψαμε ως το τέλος. Αντιδράσαμε σωστά όταν η Μπάγερν επέστρεψε στο παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπαιξαν σκληρά και πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στο TOP-16''.

Φραν Βάσκεθ: ''Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και προσπαθούμε να το επιβεβαιώνουμε στο παρκέ. Αυτό μας επιτρέπει να κερδίζουμε καθοριστικά παιχνίδια όπως το αποψινό. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε την Μπάγερν με κάθε κόστος και η βοήθεια των φιλάθλων μας ήταν σημαντική. Όλοι μας ξέρουμε ότι ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Σιένα, την επόμενη εβδομάδα''.

Μπάγερν

Σβέτισλαβ Πέσιτς: ''Θα ήθελα να συγχαρώ τη Μάλαγα για τη νίκη. Έπαιξαν καλά στην άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χάσαμε την κατοχή της μπάλας σε κάποιες περιπτώσεις στα τελευταία λεπτά και τελικά το πληρώσαμε. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα από την άμυνα ζώνης της Μάλαγα''.

Νιχάντ Τζέντοβιτς: ''Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση. Παίξαμε πολύ καλά κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως στο τέλος είχαμε κάποιες λανθασμένες επιλογές. Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε στη Μάλαγα όμως έπαιξαν εξαιρετικά και τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να προκριθούμε στο TOP-16''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ