EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μάλαγα - Εφές

Δηλώσεις: Μάλαγα - Εφές

Ο Χοάν Πλάθα παραδέχτηκε ότι η πρόκριση στα playoffs της Euroleague θέλει ακόμα πολύ δουλειά ενώ ο Βαγγέλης Αγγέλου επαναπροσδιόρισε τους στόχους των Τούρκων.

Διαβάστε τις δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Μάλαγα επί της Εφές Αναντολού, στο Martin Carpena της Ανδαλουσίας.

Μάλαγα

Χοάν Πλάθα: ''Ξέραμε ότι επρόκειτο να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που παρά το γεγονός ότι είχε ελάχιστες πιθανότητες να προκριθεί στα playoffs, δεν είχε τίποτα να χάσει! Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ήμασταν πολύ ακριβείς στην επίθεση όμως δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη διαφορά. Η Εφές Αναντολού σταδιακά βελτίωνε το παιχνίδι της, πέτυχε εύκολους πόντους και μάζεψε τη διαφορά. Η Ουνικάχα άντεξε την πίεση και διατήρησε τον έλεγχο στα κρίσιμα σημεία. Ήταν μια πολύ σπουδαία και σημαντική επιτυχία. Η πρόκριση στα playoffs της Euroleague από το πιο δύσκολο γκρουπ της διοργάνωσης θέλει ακόμα πολύ δουλειά''.

Εφές Αναντολού

Βαγγέλης Αγγέλου: ''Είχαμε πολύ κακό ξεκίνημα. Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, η Ουνικάχα πέτυχε συνεχόμενους πόντους και ξέφυγε στο σκορ. Μετά τη διακοπή, στην τρίτη περίοδο, αρχίσαμε να βελτιωνόμαστε, πήραμε πιο σωστές αποφάσεις στην επίθεση και παίξαμε πιο σκληρή άμυνα από τη Μάλαγα. Παρ' όλα αυτά, η Ουνικάχα κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά και πήρε τη νίκη. Πλέον στόχος μας είναι να δουλέψουμε καλά στην τούρκικη Λίγκα''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ