EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι - Αρμάνι

Δηλώσεις: Μακάμπι - Αρμάνι

Ο Ντέβιντ Μπλατ δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή της σειράς στο Τελ Αβίβ ενώ ο Λούκα Μπάνκι στάθηκε στα απογοητευτικά ποσοστά της Αρμάνι στα σουτ.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη σπουδαία νίκη της Μακάμπι επί της Αρμάνι στο Game 3 της σειράς.

Μακάμπι

Ντέιβιντ Μπλατ: ''Αισθάνομαι πολύ όμορφα για την επιστροφή μας στο Τελ Αβίβ. Ο κόσμος δημιούργησε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Ξέραμε από την αρχή τι πρέπει να κάνουμε. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι αν θέλουμε να κερδίσουμε. Ο αντίπαλός μας στη σειρά είναι πολύ δύσκολος. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά σχεδόν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού''.

Αρμάνι Μιλάνο

Λούκα Μπάνκι: ''Είμαστε στην καρδιά των αγώνων. Νομίζω πω δείξαμε ανταγωνιστικό πρόσωπο και ελέγχαμε τον ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο. Νομίζω ότι η Μακάμπι έβγαλε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο. Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Η Μακάμπι έπαιξε πολύ-πολύ γρήγορα ενώ αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας. Η ποιότητα του παιχνιδιού μας δεν ήταν η ίδια και νομίζω ότι η Μακάμπι άξιζε τη νίκη. Απόψε ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε. Τα ποσοστά μας στα σουτ ήταν απογοητευτικά. Ξέραμε από την αρχή ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για εμάς εδώ. Έχουμε κάποιες ιδέες για τα επόμενα παιχνίδια''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ