EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Σάσαρι

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Σάσαρι

Εύκολο έργο είχε η Αναντολού Εφές, η οποία συνέτριψε την Σάσαρι με 85-62, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Ντάριο Σάριτς.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, αφού συνεχάρη την Σάσαρι για την προσπάθεια, εστίασε στην παρουσία των νεαρών παικτών του ρόστερ, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στο Top 16. Ο Ρομέο Σακέτι, από την μεριά του, υπογράμμισε πως η Εφές άξιζε τη νίκη, ούσα καλύτερη.

Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες, στα χαρτιά. Αλλά από την άλλη πλευρά, οι αδύναμες ομάδες κάνουν πολύ καλή δουλειά και επικρατούν δυνατότερων αντιπάλων. Παίξαμε πραγματικά πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Αλλά απόψε, όμως ένα αουτσάιντερ, η Ντινάμο Σάσαρι έκανε καλύτερη δουλειά στα επιθετικά ριμπάουντ και στα κλεψίματα. Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Top 16. Και απόψε ήρθαμε πιο κοντά στον στόχο μας. Υποφέραμε από τραυματισμούς. Έχουμε τρεις τραυματίες και αυτό καταστρέφει το rotation μας. Αλλά έχουμε νέους παίκτες που τα πάνε εξίσου καλά. Μπορώ να πω ότι απόψε δείξαμε σημάδια για το μέλλον, πως γινόμαστε καλύτερη ομάδα".

Ρομέο Σακέτι: "Το μπάσκετ είναι ένα απλό άθλημα. Η καλύτερη ομάδα κερδίζει. Ο Στεφάν Λάσμε κυριάρχησε και στις δύο πλευρές. Δεν είμαστε τόσο δυνατοί όσο η Αναντολού Εφές. Έχουμε περιορισμένο ρόστερ. Απόψε έπαιξαν καλύτερα από εμάς".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ