EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές-Λαμποράλ Κούτσα

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές-Λαμποράλ Κούτσα

Η Αναντολού Εφές τέθηκε εκτός μάχης και ο Βαγγέλης Αγγέλου ζήτησε συγγνώμη για αυτό. Αυτό ήταν το υπ αριθμόν 200 ματς του Σέρτζιο Σκαριόλο, στη Euroleague.

Το 79-105 της Λαμποράλ Κούτσα, στην Κωνσταντινούπολη, επί της Αναντολού Εφές ήταν η καλύτερη επιθετική επίδοση των Βάσκων, για την τελευταία πενταετία.

Τι δήλωσαν οι προπονητές

Βαγγέλης Αγγέλου (Αναντολού Εφές): " Κατ' αρχάς, θέλω να πω ότι παίξαμε πολύ άσχημα σήμερα. Ίσως να ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας στο ΤΟΡ16. Πιστεύω πως θα διδάξει τα απαραίτητα σε όλους. Με πρώτο ότι χρειάζεται το μάξιμουμ της αυτοσυγκέντρωσης σε κάθε ματς. Μολονότι έχουμε προβλήματα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε το δρόμο μας, σε κάθε ματς. Χρειαζόμαστε να ενώσουμε τις τελείες, για να βελτιωθούμε. Ζητάμε συγγνώμη που δεν θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Στην Τουρκία, θα παλέψουμε για τον τίτλο".

Σέρτζιο Σκαριόλο (Λαμποράλ Κούτσα): " Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν σήμερα οι παίκτες μου. Έδειξαν μεγάλο σεβασμό στο παιχνίδι. Δεν έχουμε καμία ελπίδα πρόκρισης, όμως αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε και να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που κερδίσαμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ