EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Άλμπα - Μακάμπι

Δηλώσεις: Άλμπα - Μακάμπι

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της Άλμπα κόντρα στη Μακάμπι ενώ ο Γκάι Γκούντες στάθηκε στην αμυντική λειτουργία των Ισραηλινών απέναντι στα ''άμπατρος''.

Οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Μακάμπι, στο Βερολίνο.

Άλμπα Βερολίνου

Σάσα Ομπράντοβιτς: ''Η Μακάμπι ήταν το φαβορί απόψε κι άξιζε τη νίκη. Νομίζω πως υπερεκτιμήσαμε τους αντιπάλους μας, όπως συνέβη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Χάσαμε πολλά σουτ και είχαμε πρόβλημα αυτοπεποίθησης. Έστω κι έτσι, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά μας. Οι παίκτες μου πάλεψαν ως το τέλος. Οι φίλαθλοι μας έδωσαν απίστευτη ώθηση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά που δεν έχουν εμπειρία συμμετοχής στον θεσμό''.

Μακάμπι

Γκάι Γκούντες: ''Είμαστε ακόμα στις αρχές της σεζόν. Η Μακάμπι είναι νέα ομάδα. Μετά τον περσινό θρίαμβο, κάποιοι βασικοί μας παίκτες έφυγαν από το Τελ Αβίβ ενώ ήλθαν κάποιοι άλλοι στη θέση τους. Είμαστε στην αρχή του πρότζεκτ. Απόψε κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Δείξαμε χαρακτήρα ως το τέλος. Πραγματικά, είμαι ικανοποιημένος για την άμυνά μας. Ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις εδώ είναι να παίξεις άμυνα''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ