EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζαλγκίρις - Γαλατάσαραϊ

Δηλώσεις: Ζαλγκίρις - Γαλατάσαραϊ

Ο Γκιντάρας Κραπίκας εξήγησε πως οι παίκτες του έβγαλαν ενέργεια μολονότι έδωσαν τρεις αγώνες για το κύπελλο Λιθουανίας τις προηγούμενες ημέρες ενώ ο Εργκίν Αταμάν ζήτησε... συγγνώμη από τους φιλάθλους.

Οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων, μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Γαλατά στη "Zalgirio Arena".

Ζαλγκίρις Κάουνας
Γκιντάρας Κραπίκας
: "Είμαι ικανοποιημένος αφού οι παίκτες μου έβγαλαν ενέργεια και ήταν πολύ συγκεντρωμένοι απόψε (26/02), μολονότι έδωσαν τρεις αγώνες για το λιθουανικό κύπελλο τις προηγούμενες ημέρες! Είναι αλήθεια ότι παίξαμε εντυπωσιακά σε άμυνα και επίθεση στις πρώτες δυο περιόδους. Στη συνέχεια μπορώ να πω ότι κολλήσαμε, όμως ήταν αναμενόμενο. Καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη χωρίς να αγχωθούμε ιδιαίτερα και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εκτέλεσαν επ' ακριβώς τα πλάνα μας".

Γαλατάσαραϊ
Εργκίν Αταμάν:
"Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους αφού παίξαμε πολύ άσχημα. Η ατμόσφαιρα στη Zalgirio Arena ήταν εντυπωσιακή, ως συνήθως. Αγωνιστήκαμε χωρίς τους δυο βασικούς πόιντ-γκαρντ. Ο Αρόγιο δεν ήταν μαζί μας ενώ ο Αρσλάν δεν μπόρεσε να παίξει αφού τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ξεκινήσαμε άσχημα ενώ ο Τζάστιν Κάρτερ έβγαλε ενέργεια. Είχαμε την ευκαιρία μας να επιστρέψουμε στο παιχνίδι όμως η τριπλέτα των Έρτσεγκ, Μίτσοφ και Πότσιους ήταν πολύ κακή απόψε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ