EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπαιξε άμυνα μόνο για δύο δεκάλεπτα (το 1ο και το 4ο), ήταν όμως αρκετά για να της χαρίσουν τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής. Διαβάστε τι είπαν στη συνέντευξη Τύπου οι δύο Ελληνες προπονητές, ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στην πολύ καλή άμυνα της ομάδας του στο πρώτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης στις δηλώσεις που έκανε μετά τη σπουδαία νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Μπαρτσελόνα , την 11η σε 12 αγώνες. Η ΤΣΣΚΑ παραμένει στην κορυφή της EuroLeague, την ίδια ώρα που η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να χάνει με μεγαλύτερη συχνότητα απ' ότι κερδίζει...

Διαβάστε αναλυτικά τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου:

Δημήτρης Ιτούδης (προπονητής ΤΣΣΚΑ Μόσχας): " Μεγάλα συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήμασταν πολύ καλοί για τρία δεκάλεπτα. Ίσως να χαλάσαμε λίγο την εικόνα μας στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν είχαμε κακή ισορροπία, η οποία ξεκίνησε από την κακή επίθεση μας. Τους δώσαμε πολλούς εύκολους πόντους και δεν τους αναγκάσαμε καν να ιδρώσουν αμυντικά σε αυτό το δεύτερο δεκάλεπτο. Γίναμε ομάδα της μιας πάσας και αυτό δεν είναι το παιχνίδι μας. Το παιχνίδι μας βασίζεται στην καλή δημιουργία και την καλή κυκλοφορία μπάλας με καλές αποστάσεις. Αλλά για 30 λεπτά παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ.

Σίγουρα, αυτή είναι μια άλλη καλή νίκη για εμάς σε αυτό το μαραθώνιο, με ακόμα πολλά παιχνίδια να απομένουν. Πολλά καλά πράγματα συνέβησαν απόψε που θα μας βοηθήσουν να μελετήσουμε το παιχνίδι. Αυτό είναι το πεπρωμένο μας: να παλεύουμε, να παλεύουμε, να παλεύουμε. Το κοινό ήταν πολύ καλό και βοήθησε την ομάδα. Επιτρέψαμε μόνο 34 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο είναι σχεδόν το ίδιο σύνολο με αυτό που δεχτήκαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Στο πρώτο και στο τελευταίο δεκάλεπτο δεχτήκαμε 22 πόντους συνολικά, δηλαδή όταν η άμυνα μας λειτούργησε τέλεια".

Γιώργος Μπαρτζώκας (προπονητής Μπαρτσελόνα): " Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα και στα τέσσερα δεκάλεπτα. Παίξαμε καλά μόνο για δύο περιόδους, τη δεύτερη και την τρίτη. Στην πρώτη κάναμε 8 λάθη και είχαμε 24 συνολικά. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι συνεπής και να παλέψεις για τη νίκη. Αν θέλεις να νικήσεις την ΤΣΣΚΑ, δεν μπορείς να κάνεις τόσα πολλά λάθη. Πρέπει να είσαι συνεπής και στις δύο πλευρές, αμυντικά και επιθετικά, πρέπει να παίζεις για 40 λεπτά. Εμείς ήμασταν συνεπείς μόνο για δύο περιόδους. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ".

Κόρι Χίγκινς (γκαρντ ΤΣΣΚΑ Μόσχας): " Παίξαμε πολύ στο ξεκίνημα. Νομίζω ότι χαλαρώσαμε υπερβολικά και τους αφήσαμε να μπουν στο παιχνίδι, αλλά ανακτήσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο. Όλοι έπαιξαν σπουδαία τόσο επιθετικά και αμυντικά, και έτσι πήραμε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ