EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λαμποράλ Κούτσα - Αρμάνι Μιλάνο

Δηλώσεις: Λαμποράλ Κούτσα - Αρμάνι Μιλάνο

Η Λαμποράλ Κούτσα κέρδισε εύκολα την Αρμάνι Μιλάνο, με τους δύο προπονητές να στέκονται στο τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο.

Το ντέρμπι της Λαμποράλ Κούτσα με την Αρμάνι Μιλάνο κατέληξε σε παράσταση για ένα ρόλο. Κι αυτό γιατί οι Βάσκοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχαν 61 πόντους. Οι προπονητές των ομάδων μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης για τα στοιχεία που έγειραν τόσο εύκολα την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, με τον Ιμπόν Ναβάρο να κοιτάζει όμως και τη συνέχεια της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Ιμπόν Ναβάρο (Λαμποράλ Κούτσα): " Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη και τον τρόπο που ήρθε. Καταφέραμε να πάρουμε μία εντός έδρας νίκη απέναντι σε ομάδα του επιπέδου της Αρμάνι Μιλάνο. Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση κάποια λεπτά. Στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε επίσης πολύ δυνατά και αυτό ήταν το καλύτερο: ο τρόπος που προσεγγίσαμε την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου. Αυτό που μας άγχωσε περισσότερο ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ γιατί έχουμε μπροστά μας παιχνίδια με ομάδες που έχουν έφεση σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Πρέπει να το αναλύσουμε, να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να βελτιωθούμε. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα".

Λούκα Μπάνκι (Αρμάνι Μιλάνο): " Οι αντίπαλοί μας κυριάρχησαν για σαράντα λεπτά. Δεν ήμασταν καλοί στα επίπεδα της ενέργειας και της αυτοπεποίθησης. Η Λαμποράλ Κούτσα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση την τελευταία περίοδο και δεν καταφέραμε να ματσάρουμε την επιθετικότητα που έβγαζε στο παιχνίδι της, γι αυτό κάναμε πολλά λάθη. Είναι ανεπίτρεπτο να δέχεσαι 34 πόντους στην πρώτη περίοδο. Είχαν απίστευτα ποσοστά ευστοχίας. Είναι δύσκολο να "χτίσεις" κάτι απέναντι σε τέτοιες εμφανίσεις. Πρέπει να επανέλθουμε και να καταλάβουμε ποιο είναι το πραγματικό μας επίπεδο. Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά ολοκληρωθεί από το 10ο λεπτό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ