EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας - Μπασκόνια

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας - Μπασκόνια

Η Μπασκόνια νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο Σίτο Αλόνσο είχε κάθε λόγο να αισθάνεται πλήρως ικανοποιημένος. Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό η Μπασκόνια χρειαζόταν πολύ μία νίκη. Ειδικά μία νίκη σε μία τόσο δύσκολη έδρα όπως αυτή του Ερυθρού Αστέρα, μία ομάδα μάλιστα την οποία δεν είχε νικήσει ποτέ μέχρι σήμερα (είχε 0-4)! Πολύ φυσιολογικά, λοιπόν, ο Σίτο Αλόνσο ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μετά το παιχνίδι...

Σίτι Αλόνσο (Μπασκόνια): “Ηταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το να νικήσεις τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι είναι πάντοτε πολύ δύσκολο. Παίξαμε καλά στα πρώτα 20 λεπτά, ανοίξαμε το παιχνίδι, διαβάσαμε το ματς. Προσπαθήσαμε να τρέξουμε όταν νομίζαμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και κρατούσαμε τη μπάλα όταν δεν μπορούσαμε. Μετά το ημίχρονο ο Ερυθρός Αστέρας αμύνθηκε πολύ καλά, ειδικά μέσα στη ρακέτα. Είχαμε προβλήματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η επίθεση μας έγινε η άμυνα μας. Ειδικά στα τελευταία έξι επτά λεπτά αμυνθήκαμε πολύ καλές σε αυτές τις στιγμές”.

Ντέγιαν Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας): “Η Μπασκόνια είναι ποιοτική ομάδα. Εκμεταλλεύτηκε το κακό ξεκίνημα μας στο παιχνίδι και έχτισε μία διαφορά. Πετάξαμε πολλές ευκαιρίες για εύκολους πόντους, κάτι που είναι δύσκολο να ξεπεράσεις σε αυτό το επίπεδο. Ηταν προφανές ότι δεν βρίσκαμε λύσεις στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μεγαλύτερη ενέργεια, η άμυνα μας ήταν καλή και είχαμε κάποιες καλές στιγμές στην επίθεση. Είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το ματς στο τέλος αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατήσαμε την επίθεση τους στους 70 πόντους, αλλά κάναμε 21 λάθη και δεν βάλαμε αρκετούς πόντους στην επίθεση. Δώσαμε μάχη αλλά αυτοί ήταν η καλύτερη ομάδα απόψε. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τους οπαδούς μας για την υποστήριξη”.

Σέιν Λάρκιν (Μπασκόνια): “Ηταν μεγάλη νίκη για εμάς. Χάσαμε μέσα από τα χέρια μας το ματς με τον Ολυμπιακό, οπότε ήταν καλό για εμάς που ήρθαμε εδώ, παίξαμε ως ομάδα, σκληρά και πήραμε τη νίκη. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις εδώ. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει σπουδαίους οπαδούς, είναι φωνακλάδες σε όλο το ματς και δίνουν στην ομάδα τους μεγάλη ενέργεια. Ωστόσο, παίξαμε ομαδικά και τα καταφέραμε. Οι συμπαίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά στο να με βρίσκουν και να κάνουν καλά σκριν. Εκανα μερικά λάθη αλλά θα το κοιτάξουμε στο επόμενο παιχνίδι και θα βελτιωθούμε”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ